Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijne kerst! Met deze 5 gouden tips van Nieuwenburg breng je jouw huis in kerstsferen

Aangeboden door Nieuwenburg V.O.F. 30 november 2020

Zoetermeer verandert langzaam in kerstsferen. Opgetuigde kerstbomen, sfeerverlichting en flikkerende kaarsen zien we steeds meer opduiken in het straatbeeld. Wil jij je huis warm en stijlvol aankleden deze feestdagen? Breng dan eens een bezoek aan Nieuwenburg Bloemen. We gingen kerstshoppen om alvast een kijkje voor je te nemen. Waarschuwing: je wordt nogal hebberig van de volgende beelden.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Warm kaarslicht en heerlijke geuren

Bloemist Nieuwenburg staat niet alleen bekend om zijn prachtige bloemen maar ook om de luxe, heerlijk geurende kaarsen. In de winkel vind je de merken Yankee Candle, Ashleigh Burwood en WoodWick die bekend staan om hun stijlvolle en heerlijke kaarsen, diffusers en geurstokjes. Er is een enorme keus aan parfums, ook voor kerst, en de producten staan alle even prachtig in je huis. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven.

Kerstarrangementen en kransen

Kerstkransen, verse bloemen en zijden bloemen bij Nieuwenburg. Foto's: indebuurt Zoetermeer

Hang een kerstkrans aan je voordeur voor een warm welkom bij jou thuis. Bij Nieuwenburg maken ze zelf handgemaakte kleurrijke bloemkransen als sfeermaker voor de kerst. Maar ook prachtig opgemaakte bloemarrangementen en boektten van verse bloemen én zijdebloemen worden voor de kerstdagen gemaakt. Weet je al wat je wilt? Geef je bestelling dan van tevoren op en haal je bloemstuk op een rustig moment op in de winkel. Of vraag of het thuisbezorgd wordt; wel zo veilig en makkelijk.

Cadeaus

Adventkalenders. Foto: indebuurt Zoetermeer

Ben je op zoek naar een bijzonder smaakvol cadeau voor iemand of wil je jezelf eens iets cadeau doen? Bij Nieuwenburg verkopen ze adventskalenders waardoor de ontvanger alle dagen tot kerst verwend wordt met een cadeautje. Maar ook prachtige vazen, pluchen kerstberen en cadeaudozen met geurkaarsen zijn leuke cadeaus voor onder de kerstboom.

Kerstversieringen

Kerstballen en houten soldaatjes. Foto's: indebuurt Zoetermeer

Onze favoriet! De grote, witglazen en gouden kerstballen met sfeervolle verlichting erin. Hang een paar ballen aan een mooi lint voor het raam, aan de voordeur of in de keuken voor een gezellige kerstsfeer in huis. Tip: zet op een schaal of etagère een combinatie van gekleurde kaarsenhouders met een paar vrolijke houten soldaatjes. Je vindt ze in allerlei soorten bij Nieuwenburg.

Goud!

We gaan voor goud! Bij Nieuwenburg zien we vazen, kaarsenhouders, kerstballen, sterren en soldaatjes in goudtinten. Leuk om te combineren met de accessoires in tijger-, panter- en zwarttinten.

Bloemenwinkel Nieuwenburg vraagt zijn klanten om verspreid over de week in de winkel langs te komen om drukte te vermijden. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nieuwenburg V.O.F.. Meer over Nieuwenburg V.O.F. ontdekken?

Nieuwenburg V.O.F.

Vandaag gesloten

Oranjelaan 111, Zoetermeer

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.