Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kassa! Dit is waarom een goed hypotheekadvies en de aanschaf zonnepanelen jou geld opleveren

Aangeboden door Finzie Zoetermeer – Den Haag 15 mei 2019

Denk je weleens aan zonnepanelen om je huis te verduurzamen en daarmee je energierekening omlaag te krijgen? Superinteressant voor het milieu én je portemonnee, want daar bespaar je aardig wat centen mee. Maar hoe werkt dat dan precies, die zonnepanelen, en hoeveel scheelt je dat in de maand aan lasten? En kun je daar extra geld voor lenen? Zonnepanelen zijn wel een flinke investering. Gelukkig kun je al deze vragen stellen aan een coach van Finzie. Zij hebben ruime ervaring in het geven van hypotheekadvies. Ook als het gaat over de verduurzaming van je bestaande of nieuwe woning.

De aankoop van een nieuwe woning start met een goed hypotheekadvies. Best een ingewikkeld onderwerp waar veel zaken bij komen kijken. Hoe fijn is het dan als je een deskundige en betrouwbare hypotheekadviseur kent die jou kan helpen bij deze grote beslissing. Het wordt nog wat ingewikkelder als je erover denkt je huis duurzamer te maken, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen. Je kunt namelijk de aankoop daarvan meenemen in je bestaande of nieuwe hypotheek.

Goed voor milieu en portemonnee

Het verduurzamen van je huidige of nieuwe woning is een hot topic. Betere isolatie en dubbel glas zodat je huis minder warmte verliest. En de aanleg van zonepanelen op het dak zijn middelen die niet alleen beter zijn voor het milieu maar je voelt het ook terug in je portemonnee. Misschien ben je geneigd om je spaargeld op je spaarrekening te zetten, maar wist je dat je veel meer terugverdient met de aanschaf van zonnepanelen? Goed, de aanschaf kost aardig wat geld, maar dat bedrag kun je al binnen een paar jaar terugverdienen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kun je vragen aan de adviseur van Finzie: die weet er echt alles van!

Verkoop zonnepanelen

De coaches van Finzie willen niet alleen persoonlijk hypotheekadvies bieden, ze kunnen ook voor zonnepanelen van topkwaliteit zorgen. Van jouw (toekomstige) woning maken ze een dakscan, zodat je precies weet hoeveel zonepanelen je nodig hebt en wat die aan energie opbrengen. Je energierekening gaat hiermee naar beneden dus je maandlasten ook. Topkwaliteit zonnepanelen van het merk Sunpower kun je via Finzie bestellen en voor het plaatsen kunnen ze een installateur regelen. Bij Finzie staan ze zo achter hun product, dat ze de panelen met 25 jaar garantie aanbieden. En, dat is ook lekker, de btw-teruggave wordt voor jou geregeld. Want als jij iets goeds doet voor het milieu, mag je daarvoor beloond worden.

Betaalbaar advies

Wil je hypotheekadvies op maat? De coaches van Finzie ontvangen je graag op hun kantoor in Zoetermeer of ze komen bij je thuis langs. Telefonisch advies kan ook. De eerste afspraak is gratis en als je ervoor kiest met Finzie verder te gaan dan kun je een passend advies verwachten vanaf 1.399 euro. Ter vergelijking: gemiddeld genomen betaal je zo’n 2.500 euro bij een andere adviseur. Daarnaast regelen ze kosteloos benodigde verzekeringen en worden je hypotheek en verzekering continu gecheckt door robot Julia of die goedkoper kunnen. Ziet zij  een scherpere prijs? Dan geeft bot Julia jou een seintje. Met een druk op de knop kun jij overstappen en direct geld besparen.

Wil je meer informatie over de verduurzaming van je huis en wat dat betekent voor je maandelijkse lasten? En wil je weten wat je (extra) kunt lenen voor de aanschaf van extra isolatie en zonnepanelen? Neem dan contact op met coaches Rob en René van Finzie Zoetermeer. Ze helpen je graag.


Meer over Finzie Zoetermeer – Den Haag ontdekken?

Finzie Zoetermeer – Den Haag dienstverlening

Vandaag gesloten

Boerhaavelaan 40, Zoetermeer

Bekijk meer:dienstverlening

adv.