Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Karin maakt al 14 jaar van alles mee in het juweliersvak: “Daar kan ik een boek over schrijven”

Aangeboden door Siebel Juweliers Zoetermeer 12 december 2019

Als kind maakte Karin van Berkel al sieraden, die zij vervolgens buiten op een kleedje verkocht. Inmiddels is ze al veertien jaar het gezicht van Siebel Juweliers in het Zoetermeerse Stadshart. “Na veertien jaar ga ik nog steeds met 100% zin naar mijn werk.” 

Siebel Juweliers Zoetermeer is onderdeel van de inmiddels 44 vestigingen tellende juweliersketen. De Zoetermeerse vestiging oogst al jarenlang lof onder de Zoetermeerders. Het geheim? Gepassioneerde medewerkers, die de tijd voor je nemen en oprecht zijn in hun advies. Zoals Karin het zelf zegt: “Wij proberen de mensen echt een warm bad te geven.”

Tekst gaat verder onder de foto

Siebel Zoetermeer - ringen
Siebel Juweliers Zoetermeer heeft een groot assortiment ringen. (Beeld: indebuurt)

Eerlijk & persoonlijk

Het mooiste wat Karin in 14 jaar bij Siebel heeft meegemaakt? “Daar kan ik een boek over schrijven! Echt, er gebeurt hier zo vaak iets moois. Ik heb wel eens meegemaakt dat een stel dat trouwringen zocht, het maar niet eens werd over de kleur. Na een tijdje stelde ik voor om er dan thuis nog even goed over na te denken. Een trouwring draag je voor de rest van je leven!”

“Twee dagen later stond het stel opnieuw in de winkel. Ze waren naar hun familie gegaan en hadden gezegd: ‘We zijn weggestuurd bij Siebel, want we wisten het niet.’ Daar hebben ze allemaal om moeten lachen, ze vonden het zo eerlijk. Dit voorbeeld geeft aan hoe belangrijk we het vinden dat de klant volledig achter zijn keuze staat.”

Experts in diamant en Buddha to Buddha

Siebel heeft een heel divers assortiment en elke medewerker kan je met elk soort sieraad helpen. Karin is zelf expert in diamant. Daarnaast hebben ze een echte Buddha to Buddha-kenner in huis: Thea. “Ik ben echt enorm fan van dit merk”, vertelt ze. “Het is vooral leuk dat je alles met elkaar kunt combineren. Bovendien is alles unisex, dus voor zowel mannen als vrouwen. Het verkoopt als een tierelier.”

Tekst gaat verder onder de foto

Siebel Zoetermeer - Gouden sieraden
Een greep uit de uitgebreide collectie van Siebel Juweliers Zoetermeer. (beeld: indebuurt)

Tweede trouwring gratis

De prijzen van Siebel zijn altijd scherp, maar nu hebben ze een wel heel unieke actie: de tweede trouwring is gratis. Karin is vol lof over de actie. “We hebben het er heel druk mee. Klanten weten ons sowieso wel goed te vinden als het om trouwringen gaat, we hebben een heel mooi assortiment. Het is echt een specialiteit van ons.”

Siebel Zoetermeer. (Beeld: indebuurt)
Siebel Zoetermeer. (Beeld: indebuurt)
Siebel Zoetermeer. (Beeld: indebuurt)

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers Zoetermeer. Meer over Siebel Juweliers Zoetermeer ontdekken?

Siebel Juweliers Zoetermeer juweliers

Gesloten09:30 - 17:30

Theaterplein 51, Zoetermeer

Bekijk meer:juweliers

adv.