Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wees eens lief voor je ogen: deze opticien geeft jou een gratis oogcheck

Aangeboden door Jansen Opticiens 12 november 2019

We staan er nauwelijks bij stil, maar onze ogen zijn bijna altijd aan het werk. Daardoor vergeten we soms dat onze ogen ook zorg en aandacht nodig hebben. Jansen Opticiens biedt daarom van 14 t/m 30 november een gratis checkup aan. Daarmee geef je je ogen de aandacht die ze verdienen!

Nog geen klachten? Juist doen, die check!

Je vraagt je misschien af: wat heb ik aan een oogmeting als ik nog geen klachten heb? Vergelijk het eens met onderhoud aan je fiets. Die gebruik je dagelijks en je went waarschijnlijk snel aan kleine ongemakken. Versnellingen die steeds stroever schakelen, een niet goed gesmeerde ketting. Ongemerkt moet je steeds meer moeite doen om dezelfde afstand af te leggen. Tot je op een dag zoveel weerstand ervaart dat je weet: zo kan het niet langer.

“Zo is het ook met onze ogen”, vertelt Willem-Jan Jansen van Jansen Opticiens. In 1994 startte hij Jansen Opticiens in Winkelcentrum Rokkeveen. “Helaas merken wij dat veel mensen hun ogen voor lief nemen. Waarschijnlijk omdat verslechtering heel geleidelijk kan gaan en we die dus nauwelijks opmerken. Net zoals je je fiets moet onderhouden, raad ik iedereen dus aan om regelmatig een oogcheck te doen. Ook als je nog geen klachten ervaart. Zo voorkom je bijvoorbeeld vermoeide ogen en mogelijk zelfs verminderd zicht.”

Jansen Opticiens
Jansen Opticiens

 

Altijd een specialist in huis

Jansen Opticiens onderscheidt zich op meerdere vlakken. Zo is er altijd iemand met kennis van zaken aanwezig, zoals een optometrist. Die bepaalt de bril- of contactlenssterkte, zoals een opticien, maar kijkt ook naar de gezondheid van je oog. Daar hoef je dus niet op een ander moment voor terug te komen. Superservice!

Tot slot: ze zullen het zelf niet zo snel uitspreken, omdat ze het zo normaal vinden, dus zeggen wij het je maar: hier hebben ze écht aandacht voor je. In alle rust word je geadviseerd. Zodat jij helder voor ogen krijgt welke oplossing voor jou het beste is.

Oogcheck nu gratis

De laatste en zeker niet de minste reden om nú langs te komen bij Jansen Opticiens voor een oogmeting: hij is tijdelijk helemaal gratis! Normaal gesproken betaal je € 29,95, maar tijdens de Oogmeetweken van donderdag 14 t/m zaterdag 30 november is dit dus kosteloos. Een afspraak maken hoeft niet, maar het kan geen kwaad om van tevoren even te bellen of appen. Hieronder vind je alle contactgegevens.


Meer over Jansen Opticiens ontdekken?

Jansen Opticiens opticiens

Gesloten09:00 - 20:00

Nathaliegang 86, Zoetermeer

Bekijk meer:opticiens

adv.