Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In Oosterheem: versier je huis met lichtjes en kerstversiering en win leuke prijzen!

Aangeboden door Winkelcentrum Oosterheem 12 december 2019

Oosterheem heeft rondom kerst het mooist versierde winkelcentrum want bewoners worden opgeroepen hun huizen en balkons in kerstsferen te brengen. Met lichtjes, kerstballen, rendieren, LED kaarsjes en andere kerstaccessoires maak jij van jouw woning een echt kersthuis. En het leuke is: je maakt ook nog eens kans op hele leuke prijzen.

Haal de lichtjes van zolder en stof de kerstballen af: deze kun je mooi gebruiken om jouw huis of balkon mee te versieren. Alle bewoners in en rondom Winkelcentrum Oosterheem zijn gevraagd het extra gezellig te maken in het centrum. Naast een sfeervol versierd winkelcentrum maakt iedereen ook kans op hele leuke prijzen.

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Dit kun je winnen

Dit wil je winnen! Wat dacht je van de hoofdprijs: een minuut gratis winkelen bij supermarkt Jumbo. Zo kun je nog eens uitpakken tijdens het kerstdiner. Maar een cadeaubon van Intertoys, Parfumerie MOOI en ETOS komen ook hartstikke goed van pas in deze dure feestmaand. Tussen 20 november en 20 december wordt jouw versierde huis nauwlettend in de gaten gehouden door een jury want na 20 december worden de winnaars bepaald. De winnende huizen worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van Winkelcentrum Oosterheem.

Tip voor de winnaar: bepaal vooraf je route bij Jumbo die je gaat nemen tijdens de minuut gratis winkelen en ga alvast oefenen met een winkelwagentje!

Lees ook:

Schaatsbaan winkelcentrum Oosterheem

Gezellig! In Oosterheem komt een (gratis) schaatsbaan, een kerstparade en vuurwerk!

Vrijdag 13 december verandert Winkelcentrum Oosterheem in een heel gezellig winterdorp. De schaatsba...


Meer over Winkelcentrum Oosterheem ontdekken?

Winkelcentrum Oosterheem


Gesloten09:00 - 17:00

Oosterheemplein , Zoetermeer

adv.