Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Nieuwenburg heropent bloemenzaak en dit kun je er vinden

Aangeboden door Nieuwenburg V.O.F. 11 februari 2020

Nieuwenburg Bloemen is na een korte verbouwing klaar voor de toekomst. In hun moderne, eigentijdse zaak vind je niet alleen de prachtigste bossen bloemen maar ook sfeermakers voor in huis zoals geurkaarsen, huisparfums, trendy woonaccessoires en losse bloemen. Wij gingen een kijkje nemen bij de trotse eigenaren Raymond en Jacqueline.Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat voorop bij Nieuwenburg Bloemen aan de Oranjelaan. Voor de meeste Zoetermeerders is dat geen nieuws, daarvoor komen ze al jaren bij hun vertrouwde bloemist. “We zijn een speciaalzaak”, vertelt Jacqueline van Donkelaar. “Mensen komen niet alleen voor kwaliteit maar ook voor advies over bijvoorbeeld rouw- of bruidswerk. In onze herbouwde zaak kunnen we klanten ontvangen aan onze sfeervolle tafel en tijdens een kop koffie de wensen bespreken.”

Moderne look

Nieuwenburg Bloemen

Na 25 jaar was het voor Raymond Nieuwenburg en Jacqueline tijd voor een moderne, eigentijdse look. “We willen klaar zijn voor de toekomst”, legt Raymond uit. “We hebben een paar weken na kerst in een tijdelijk onderkomen naast ons pand gezeten zodat de winkel verbouwd kon worden. De vernieuwde winkel lijkt nu groter en overzichtelijker door een andere indeling, de wit geverfde muren en de nette opstelling van de kasten. De koelcel hebben we verduurzaamd en ons kantoor is verhuisd naar boven. Het kassablok is verplaatst en we hebben een zithoek gemaakt om klanten wat privacy te bieden bij een adviesgesprek in het geval van een overlijden of een trouwerij. In alle rust kunnen de mensen hun verhaal en wensen kwijt. Alleen de gevel van onze bloemenzaak krijgt nog nog een passende make-over.”

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Op het gebied van bloemen kun je voor allerlei wensen terecht bij Nieuwenburg. Snel een bloemetje nodig? In mooie vazen staan elke dag prachtige boeketten klaar die je zo mee kunt nemen. Wil je een klassiek of wilderig boeket laten samenstellen? Vertel je ideeën en de medewerkers bij Nieuwenburg maken er een prachtcadeau van. Maar ook voor losse bloemen kun je hier terecht. Wat je ook kiest; je krijgt altijd het beste advies en verzorgingstips én de bloemen worden in stijl ingepakt.

Sfeermakers voor in huis

Nieuwenburg staat naast kleurrijke, kwalitatieve bloemen ook bekend om sfeermakers voor in huis. Zodra je maar in de buurt van de bloemenwinkel komt, ruik je heerlijk zoete geuren van verschillende geurkaarsen. Van de merken Yankee Candle, Village Candle, WoodWick en Ashleigh & Burwood verkopen ze kaarsen, spray’s, geursticks, branders en diffusers. Dit alles om jouw huis heerlijk te laten geuren. In een houten kast staat daarnaast een constant wisselende collectie glazen vazen in allerlei kleuren. Leuk om cadeau te doen of om jezelf eens te verwennen.

Valentijnsdag

Dé dag in het jaar is natuurlijk Valentijnsdag. Nieuwenburg viert dit uitbundig mee met de mooiste bloemen en de tofste woonaccessoires. Jacqueline vertelt: “Onze rode rozen hebben we verkrijgbaar in verschillende maten en ze komen van de beste Hollandse kwekers. Maar ook andere kleuren rozen en zelfs eetbare bloemen kun je bij ons vinden. Kom bij ons langs om onze nieuwe winkel te bewonderen en een perfect cadeau te kopen voor je Valentijn. We pakken alles feestelijk in”, sluit Jacqueline enthousiast af.

Rozen en andere cadeaus voor Valentijnsdag bij Nieuwenburg

Meer over Nieuwenburg V.O.F. ontdekken?

Nieuwenburg V.O.F.

Vandaag gesloten

Oranjelaan 111, Zoetermeer

 

adv.