Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je Sinterklaas vieren samen met je collega’s én kinderen

Aangeboden door 2B-Home Event Centre 15 oktober 2019

Werk je in Zoetermeer en zoeken jullie een locatie voor een gezellig Sinterklaasfeest voor alle collega’s en de kinderen? Zoek dan niet verder want wij weten dé ideale locatie waar alles voor je geregeld wordt.

Hoe ideaal is dit! Een gezellig sinterklaasfeest vieren zonder rommel op kantoor. Evenementenlocatie 2B-Home organiseert voor bedrijven vier middagen om met elkaar dit leuke kinderfeest te vieren. Er is een feestzaal die versierd wordt en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Ideaal!

Ouderwets gezellig

Op woensdag 27 en zaterdag 30 november en op zondag 1 en woensdag 4 december staan deze fantastische sinterklaasfeesten tussen 13.00 en 16.00 uur gepland. Jij en al je collega’s plus kinderen zijn een van deze middagen van harte welkom om een ouderwets gezellige middag met elkaar te beleven. 2B-Home Events zorgt voor:

  • Een feestzaal versierd met sinterklaasdecoratie;
  • Onbeperkt non- alcoholische drankjes zoals koffie, thee, frisdranken, mineraalwater, jus d’orange en sapjes;
  • Een tafel boordevol snoepgoed zoals zoet strooigoed, schuimpjes, taaitaai en ander snoep;
  • Poffertjes of een puntzakje frites met mayonaise.

Dit arrangement is te boeken vanaf 25 personen voor  slechts €9,95 per kind en €19,95 per volwassene. Dat is pas echt een leuk cadeau van Sinterklaas!

Korting op vergaderen

Als jullie kiezen voor dit superleuke sinterklaasarrangement, dan profiteert het bedrijf ook nog eens mee van een speciale korting. Wil je op een toplocatie, waar alles voor je geregeld wordt, vergaderen in 2020? Dan betaal je voor een 8-uurs ‘plus’ vergaderarrangement met alles erop en eraan slechts € 36,50 in plaats van  €39,50 per persoon. Voor een 4-uurs vergaderarrangement ‘plus’ slechts €29,95 in plaats van € 32,50 per persoon. Goede deal toch?

Voor meer informatie over het sinterklaasarrangement of vergaderen bij 2B-Home Events kun je hier contact opnemen. We raden je aan op tijd te zijn met reserveren!


Meer over 2B-Home Event Centre ontdekken?

2B-Home Event Centre vrijetijd en uitgaan

Geopend07:00 - 02:00

Dr. J. W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.