Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé feestbeest! Deze XL Christmas Party wil je niet missen

Aangeboden door Disco-Train 29 november 2019

Disco Train, Disco Train, Disco all the way… Dé feestspecialisten van Disco Train zijn terug in Zoetermeer met een Extra Large kersteditie. Met kerstmannen en -vrouwen, kerstversieringen en natuurlijk kunstsneeuw wordt dit een onvergetelijk festijn.

Het feest vindt plaats op een vertrouwde locatie: Dekker Zoetermeer. Er wordt extra groot uitgepakt met een XL-editie. Je kunt namelijk niet in één, maar zelfs in twee zalen terecht. In zaal 1 worden de lekkerste hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 gedraaid. Zaal 2 wordt omgetoverd tot feestcafé.

[Tekst gaat door onder het filmpje]

Diner

Er is zelfs de mogelijkheid om je feestavond te combineren met een diner, geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Pane (Italiaans brood) met Italiaanse dips bijvoorbeeld, gecombineerd met Italiaanse voorgerechtjes en een vis, vlees of vega hoofdgerecht. Met als toetje tiramisu uit eigen keuken. Kun je daarna de hele avond los op een goedgevulde maag!

Verzoekje? Kom maar door

Het team van dj’s mixt moeiteloos de ene na de andere discokneiter aan elkaar. Heb je jouw favoriete feestnummer nog niet voorbij horen komen? Loop dan gerust naar de DJ en vraag die ene toffe plaat aan.

Disco Train

All I want for Christmas…

Is you! Want zonder jou geen feest. De early bird tickets gingen als een trein en ook de reguliere kaarten zoeven voorbij. Bestel dus snel je kaarten via de oranje knop hieronder.

Winnen!

Er is ook een winactie. Daarmee maak je kans op een volledig verzorgde avond. Had je al kaarten besteld, maar word jij winnaar? Geen zorgen, je krijgt je geld in dat geval terug. Merry Christmas!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Disco-Train. Meer over Disco-Train ontdekken?

Disco-Train vrijetijd en uitgaan

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.