Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezellig! In Oosterheem komt een (gratis) schaatsbaan, een kerstparade en vuurwerk!

Aangeboden door Winkelcentrum Oosterheem 6 december 2019

Vrijdag 13 december verandert Winkelcentrum Oosterheem in een heel gezellig winterdorp. De schaatsbaan gaat open en een heuse kerstparade met lampionnen zorgt voor een sfeervol winkelcentrum. Het winterfeestje wordt die avond afgesloten met een gave vuurwerkdemonstratie langs het Heemkanaal.

Lekker zwieren over het ijs kun je vanaf 13 december want dan wordt om 17.00 uur de schaatsbaan officieel geopend. Deze winterse gratis attractie staat in het winkelcentrum van Oosterheem tot en met 30 december dus je kunt heel wat rondjes maken. Je schaatsen kun je thuislaten want die kun je daar gratis lenen. Elke dag is de schaatsbaan geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Het artikel gaat verder onder de foto

Gratis lampionnen

Voordat je enthousiast je schaatsen gaat aantrekken: wacht nog even op de kerstparade die om 18.30 uur van start gaat. Alle kinderen kunnen vanaf 17.30 uur een gratis lampion ophalen op het Oosterheemplein. Wat zal het winkelcentrum er sfeervol uitzien als alle lampionnen branden! Ondertussen kan iedereen bekende kinderfiguren ontmoeten en ermee op de foto. Denk aan de De Wielen van de bus, BiBaboerderij, Chloe, de Kerstbeer, Kikker, de Leeuwenkoning, Nijntje en oom vliegenier. De Oosterheem kersttrein rijdt rond en er is een arrenslee met een kerstman. De lampionnenoptocht gaat het hele winkelcentrum door dus warmte en gezelligheid gegarandeerd.

Vuurwerk!

Na de kerstparade zal Vuurwerktotaal een spetterende vuurwerkshow verzorgen. Langs het Heemkanaal, aan de zijkant van het winkelcentrum, zal de vuurwerkshow om 20.00 uur van start gaan. Leuk om met elkaar te gaan kijken en alvast inspiratie op te doen voor oud en nieuw.

Gratis

De schaatsbaan, de kerstparade en de vuurwerkshow zijn een initiatief van winkelcentrum Oosterheem en allemaal gratis te bezoeken. Spreek af met buren, vrienden of familie om deze gezellige avond in winkelcentrum Oosterheem met elkaar te gaan beleven. Pak je fiets of ga lopend naar het Oosterheemplein. Toch met de auto? Er zijn genoeg parkeerplekken in de ondergrondse parkeergarage en rondom het winkelcentrum.


Meer over Winkelcentrum Oosterheem ontdekken?

Winkelcentrum Oosterheem

Geopend09:00 - 18:00

Oosterheemplein , Zoetermeer

adv.