Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Zoetermeer

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Zoetermeer. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Skiën in SnowWorld

SnowWorld Zoetermeer
Foto: SnowWorld Zoetermeer

Ga jij op wintersport of vind je het gewoon fijn lekker bezig te zijn in de sneeuw? Ga dan oefenen op een van de vier indoor skipistes van SnowWorld. Samen met vrienden of familie een gezellig en sportief uitje dat je prima kunt doen op zondagmiddag. Ga je eerst ergens borrelen en daarna skiën? Dan ben je nog eens voordeliger uit met een avondskipas.

Borrelen bij Bella Torino

FINLEY
©Yourlittleblackbook.me

Bella Torino in de Dorpsstraat is een gezellig restaurant waar je ook prima kunt borrelen. Bestel in de middag een antipasti all Italiana boordevol heerlijke vleeswaren, gegrilde groenten en olijven. Met een glas Ginger Ale of Tonic van FÏNLEY erbij kan jouw zondagmiddag met vrienden niet meer stuk.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Live muziek

Cultuurpodium Boerderij
Foto: Cultuurpodium Boerderij

In Cultuurpodium Boerderij is elke zondagmiddag of -avond een andere artiest of band die een (gratis) optreden geeft. Blues, rock, Nederlandstalige hits of popmuziek: voor ieder wat wils. Leuk om met vrienden of met familie naartoe te gaan en je weekend mee af te sluiten.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.

Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.