Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Durfallen opgelet: deze gigantische stormbaan komt terug naar Zoetermeer

Aangeboden door GameCity 5 juli 2019

Je gelooft het bijna niet, maar de grootste stormbaan van Zuid-Holland komt terug naar Zoetermeer. De enorme baan is wel 400 meter lang! Voel je het al kriebelen? Lees dan even door.

Het is niet gek dat de stormbaan voor de tweede keer wordt neergezet, want vorig jaar was het een doorslaand succes. Waarom? Omdat de baan staat voor 400 meter rennen, vliegen en klauteren, oftewel: de billen uit je broek lachen dus. Zet vrijdag 19 juli tot en met dinsdag 30 juli 2019 maar alvast in je agenda 😉

Lachtherapie

Ken je dat gevoel dat je hebt na een middag echt lol hebben? Hoe leuk is het om samen met je kinderen, of met vrienden de baan te bestormen en vervolgens uitgeput van het lachen op het terras neer te ploffen! In de speciale Food & Lounge Area zijn er in ieder geval genoeg smaakvolle beloningen te vinden.

Goed georganiseerd

Ook belangrijk: je wilt wel dat alles goed geregeld is bij zo’n groot evenement. Bij de stormbaan van Gamecity hoef je je hier geen zorgen over te maken. Er is veel toezicht en er zijn voldoende drinkpunten. Michelle (die vorig jaar op de stormbaan is geweest) zegt hierover: ”Twee keer de stormbaan gedaan, goed georganiseerd en super leuk. Op naar de volgende keer!”

Stormbaan
Stormbaan
Stormbaan
Stormbaan

Grote groepen

Zoek je nog een leuke activiteit voor een teamuitje met collega’s, een vrijgezellenfeest of wil je gewoon even gek doen met je vrienden? Dan is de stormbaan zeker iets wat iedereen zal appreciëren! Grote groepen kunnen contact opnemen met [email protected] / [email protected] voor groepstickets.

Waar wacht je nog op?

Je bent niet de enige die staat te trappelen voor deze stormbaan. Er zullen genoeg mensen zijn die hier het hele jaar naar uitkijken! Zorg daarom op tijd voor tickets. Klik op de oranjebutton hieronder en scoor ze voordat jouw dag uitverkocht is. De tickets kosten maar € 9,50 per stuk en die geven je wel drie runs op de stormbaan!

Nog niet moe? Gamecity is meer dan alleen de stormbaan. Combineer je ticket met een lasergame, kartheat of het spannende Prison Island voor een onvergetelijke dag.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door GameCity. Meer over GameCity ontdekken?

GameCity entertainment

Gesloten17:00 - 22:30

Wattstraat 20, Zoetermeer

Bekijk meer:entertainment

adv.