Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bye, bye, vermoeidheid. Na deze behandeling heb je weer energie voor tien

Aangeboden door Jouw Oplaadpunt 21 februari 2020

Alleen maar aan het rennen en vliegen en geen tijd om je energiepeil weer omhoog te krijgen? Dan is het tijd om je zelf weer eens op te laden. Giovanca Hooi van Jouw Oplaadpunt staat voor je klaar om je energie weer te laten stromen. Hoe ze dat doet? Door je klachten bespreekbaar te maken en je vervolgens een heerlijke, ontspannende massage te geven waar je ‘u’ tegen zegt. Wij probeerden het uit en stonden vol power na twee uur weer buiten. Een aanrader!

Een superfijne plek waar je op kunt laden op lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak; dat is Jouw Oplaadpunt. Dat klinkt niet alleen heerlijk, maar dat is het dus ook, weten wij uit eigen ervaring.

Aan de oplader

Eigenaresse Giovanca Hooi vertelt: ” Iedereen heeft het druk, we rennen en vliegen naar het werk, sportclubs, vrienden en verjaardagen. Soms geef je meer energie dan dat je terugkrijgt en in combinatie met te weinig nachtrust daalt je energiepeil steeds meer. Voor al onze gadgets, zoals mobiele telefoons en tablets, zorgen we dat ze elke dag weer vol opgeladen zijn. Maar aan ons zelf denken we vaak niet. Aan de oplader dus!”

Met elkaar in verbinding

In haar sfeervolle en warme praktijk ontvangt Giovanca jou voor een oplaadmoment. De rust die ze zelf uitstraalt, de geur van heerlijke olie en fijne muziek zorgen sowieso al voor een ontspannen gevoel. In een kennismakingsgesprek vraagt Giovanca je naar je lichamelijke, mentale of emotionele klachten. “Deze drie gebieden staan allemaal met elkaar in verbinding”, legt Giovanca uit. “Als je bijvoorbeeld last van je darmen hebt, kan het zijn dat je het moeilijk vindt zaken los te laten. Vanuit die lichamelijke pijn werk ik verder en maak ik de mensen bewust van de mentale en emotionele klachten, zoals verdriet of angst, die daaraan vast hangen. Om, in het geval van de darmklachten, flexibeler te worden, geef ik ze tips en eventuele meditatieoefeningen. Daarna pak ik de lichamelijke klachten aan via de massage.”

Praktijk van Jouw Oplaadpunt
Giovanca Hooi van Jouw Oplaadpunt

Aandacht voor je lijf

In de praktijk van Jouw Oplaadpunt geeft Giovanca de energetische op de heerlijk verwarmde massagetafel. Hier kun je geheel ontkleed of met iets aan plaats nemen terwijl Giovanca een passende etherische olie uitkiest. “Ik werk met meridianen en ‘lees’ het lichaam. Lichamelijke klachten komen terug in emoties en andersom ook. Dit zie ik terug tijdens de behandeling. Tijdens de massage zeg ik niks omdat ik mij concentreer op mijn werk en de ander volledig kan ontspannen.” Het gehele lichaam wordt met veel aandacht gemasseerd. Sommige plekken zijn gevoelig maar Giovanca weet die op een rustige, effectieve manier los te maken. De aandacht voor je lijf in combinatie met de olie en de zachte muziek maken dat je je echt kunt ontspannen.

Licht en energie

Na de massage van bijna een uur laat Giovanca je even bijkomen op de massagetafel. Zo’n behandeling is super ontspannen maar tegelijkertijd ook intensief. Je voelt je wat licht in het hoofd en je voelt de energie weer door je lichaam stromen. Na het aankleden, staat er thee klaar en kun je plaats nemen tegenover Giovanca om de behandeling te bespreken. “Ik vraag hoe iemand zich op dat moment voelt en ik vertel welke blokkades ik tegen ben gekomen tijdens de massage. Ik help mensen graag om ze bewust te maken en ze te helpen met deze klachten. Op die manier kun je veranderen om beter voor jezelf te zorgen én je beter te voelen.”

Zorgverzekeraar

Is bij jou ook het energiepeil naar nul gedaald en wil je een moment helemaal alleen voor jezelf? Maak dan een afspraak bij Jouw Oplaadpunt. De bedrijfsnaam zegt het al: na een bezoek ben je weer helemaal opgeladen. Giovanca werkt samen met een aantal zorgverzekeraars. Informeer daarnaar, wie weet kun je de kosten (deels) declareren.


Meer over Jouw Oplaadpunt ontdekken?

Jouw Oplaadpunt massagesalons

Op aanvraag

Eleanor Rooseveltlaan 3, Zoetermeer

Bekijk meer:massagesalons

adv.