Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bouwmarkt én een tuincentrum: dit is waarom je naar Praxis Zoetermeer wilt gaan

Aangeboden door Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum 17 april 2019

Praxis Megastore: bij wie is die niet bekend in Zoetermeer? Even een doosje schroeven halen, een pot verf of een nieuwe lamp. Maar dat er achter de bouwmarkt een heel uitgebreid tuincentrum is, weet niet iedereen. Vanuit de Megastore loop je er zo naar binnen en waan je je in een compleet groene wereld met mooie planten, trendy tuinmeubilair én een handige dierenafdeling!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Al jaren weten we de weg naar Praxis Megastore in Oosterheem te vinden. Voor leuke woonaccessoires, gereedschap en een nieuw behangetje. Sinds vier jaar is er ook een compleet tuincentrum waar je via de entree naast het parkeerterrein binnenstapt. Praxis Megastore en Tuincentrum vormt een unieke combinatie met een compleet aanbod doe-het-zelf producten voor huis én tuin, voor binnen én buiten. Ideaal dus om onder één dak alle artikelen te vinden en in een keer klaar te zijn.

Verbaasd

Winkelmanager van deze grote Praxis, Ed de Way, legt het graag uit: “Veel klanten weten ons al jaren te vinden maar zijn soms nog verbaasd dat we óók een compleet tuincentrum zijn. Onze focus in het tuincentrum ligt op groen en het buitenleven. Met een groot assortiment binnen-en buitengroen, tuinmeubelen, BBQ’s én een uitgebreid assortiment dierbenodigdheden zijn we zeer compleet.”

Dubbele in- en uitgang

Bedenk je in de bouwmarkt opeens dat je ook nog een paar zakken tuinaarde nodig hebt? Gelukkig zijn er twee ingangen naar het tuincentrum zodat je niet perse hoeft om te lopen via het parkeerterrein. Ed vervolgt: “De winkel kent een dubbele in-en uitgang wat handig is als je van tevoren precies weet wat je moet hebben maar ook fijn is als je de hele winkel wilt bezoeken. Daarnaast zijn er aan beide uitgangen kassa’s waar je de artikelen van zowel de bouwmarkt als van het tuincentrum kunt afrekenen. Super handig!”

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Doorgang Praxis

Lees snel wat je allemaal kunt vinden bij Praxis Megastore Zoetermeer en Tuincentrum:

 

Voor groene en andere kleuren vingers

Kamer- en buitenplanten

De tuinafdelingen van Praxis Tuincentrum staan boordevol verse, groene planten. Om je groene vingers bij af te likken. Meerdere keren per week wordt het assortiment binnen- en buitenplanten aangevuld. Ook als je zelf niet zo handig bent: bij Praxis staan medewerkers klaar om jou te helpen aan een goed advies. Zo heb je binnen no time een seizoensklaar terras, tuin of balkon. Gezellig!

Lekker chillen

Niets zo fijn om lekker in je tuin te zitten op een fijne loungebank en samen met vrienden de barbecue aan te steken. Voor mooie tuinmeubelen heb je bij Praxis heel veel keus. Loungesets, standenstoelen, tuintafels, bistrosets, tuinbanken en parasols. Je kunt het zo gek niet bedenken of Praxis heeft het in huis. Vaak zijn er leuke aanbiedingen waardoor je nog eens extra voordeel hebt als je je tuin of balkon gezellig wilt gaan maken. Trouwens voor binnen zijn er ook hele leuke woonaccessoires te koop. Ga eens een kijkje nemen: alles voor een eerlijke prijs!

Tuinmeubelen en woonaccessoires

Ook voor huisdieren

Dierafdeling

 

Is net het hondenvoer op, heeft je konijn een nieuw hok nodig of heb je kattengrind nodig? Op de uitgebreide dierenafdeling kun je dit dus allemaal kopen. Als je de auto voor de deur parkeert dan kun je zo al die zware zakken in je auto schuiven. Vergeet dan ook niet tegelijk een leuk speeltje of verzorgingsproduct voor je kameraad thuis mee te nemen.

Makers

Workshops

Praxis Zoetermeer staat al jaren klaar ‘voor de Makers’: “We zijn van mening dat in iedereen een ‘maker’ schuilt. Of je nou iets repareert of creëert, hoe groot of klein dat ook is. Want iets wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Dat geldt voor jong en oud. Daarom organiseren we regelmatig maakworkshops bij ons in de winkel. Hartstikke leuk en leerzaam om te doen. Al onze activiteiten plaatsen we op onze Facebookpagina, dus houd die in de gaten!”, sluit Ed tenslotte af.


Meer over Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum ontdekken?

Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum bouwmarkten

Geopend09:00 - 21:00

Olof Palmelaan 13-15, Zoetermeer

Bekijk meer:bouwmarkten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.