Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij pijn biedt gespecialiseerd pijnbehandelcentrum Excellent Klinieken uitkomst

Aangeboden door Excellent Klinieken Zoetermeer 24 januari 2020

Chronische pijnklachten hebben grote impact op de kwaliteit van leven. Pijn beperkt je om “vrij” te leven en te kunnen doen wat je wilt.  Excellent Klinieken in Zoetermeer is een pijnbehandelcentrum waar je binnen een week terecht kunt bij gespecialiseerde artsen. En heel fijn: de behandelingen worden vergoed vanuit je basisverzekering.

Pijn is niet alleen ontzettend vervelend, bij chronische pijn kun je afhankelijk worden van je omgeving. Er kunnen problemen ontstaan op het werk en in het gezin. Deze extra zorgen versterken de pijn, waardoor je zomaar in een isolement of depressie terecht kunt komen. Je bent niet de enige; 19% van de Nederlandse bevolking heeft te maken met chronische pijn.

Wachttijden

In de reguliere ziekenhuizen zijn er vaak lange wachttijden voordat er een afspraak bij de specialist kan worden gemaakt. En ook daarna zijn er lange wachttijden voor de behandeling en aanvullend onderzoek. Dit maakt het risico op ontstaan van chronische pijnklachten alleen maar groter. Chronische pijn bestaat vaak langer dan drie maanden. Door chronische pijnprikkels wordt het zenuwstelsel overprikkeld waardoor het een eigen leven gaat leiden. Dit wordt sensitisatie genoemd.

Gespecialiseerd pijnbehandelcentrum

Excellent Klinieken

Excellent Klinieken is een zelfstandig pijnbehandelcentrum. Hier werken anesthesioloog-pijnspecialisten samen met een physician assistant, pijnverpleegkundigen, fysiotherapeuten en psychologen. Sinds kort is het team uitgebreid met een neuroloog en neurochirurg. Voor aanvullend onderzoek werkt Excellent Klinieken samen met het MRI-centrum.

Afspraak en vergoeding

Heb jij pijnklachten? Dan kun je met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist binnen een week bij Excellent Klinieken terecht. Gespecialiseerde artsen behandelen zowel patiënten met zowel chronische als acute pijnklachten. Denk hierbij aan pijnklachten als gevolg van een operatie, slijtage, gewrichtspijn, kwaadaardige tumoren, een beklemde zenuw, depressie en overgangsklachten. Maar ook voor acute pijnklachten ontstaan door een hernia of gordelroos. Al deze behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Maak hier een afspraak bij Excellent Klinieken.


Meer over Excellent Klinieken Zoetermeer ontdekken?

Excellent Klinieken Zoetermeer zorg

Europaweg 151, Zoetermeer

Bekijk meer:zorg

adv.