Tof! Er komen een ballenbak, een gamecenter en misschien wel vakantiehuisjes in Zoetermeer

Door Marijke Helsloot 4 december 2018

Het pand van Dutch Water Dreams staat er nu nog wat verloren bij. Maar volgend jaar is de locatie verbouwd en kun je terecht in de ballenbak, games spelen en eten en drinken in de nieuwe horecagelegenheid. Voor een later moment staan er zelfs vakantiehuisjes gepland!

De werkzaamheden aan de Van der Hagenstraat zijn volop in gang gezet. Op de bovenverdieping komt een ballenbak van Ballorig. Daarnaast komt er een open ruimte met een lounge- en restaurantgedeelte, waar ook spelletjes gespeeld kunnen worden en een ruimte met aparte privéboxen waarin mensen meer afgezonderd kunnen zitten.

De volgende fase van het plan is de bouw van recreatiewoningen naast het gebouw. Hoe dit eruit komt te zien, is nog niet duidelijk. Wellicht wordt het een combi van recreatiewoningen en tiny houses. Leuk!

De verbouwde locatie wordt een plek voor families en toeristen. De wildwaterbaan blijkt nog even in tact. Wellicht dat die later ingezet wordt voor een andere bestemming.

Dutch Water Dreams Zoetermeer
Foto: AD

Bron: AD Zoetermeer

  • Wil jij een 'Nieuw in Zoetermeer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zoetermeer.

adv.