OMG! Er zijn 20 Aziatische olifanten gespot in het Woonhart

Aangeboden door Woonhart 3 mei 2019

Dacht je lekker rustig te kunnen winkelen in het Woonhart? Nou, vergeet dat maar! Sinds 27 april staan er 20 Aziatische olifanten in het Woonhart Zoetermeer. De olifanten trekken rond, en waren hiervoor te zien in Bangkok, Londen en Amsterdam. Ze schijnen zelfs mooi beschilderd te zijn. Tijd om poolshoogte te nemen.

De olifanten trekken veel bekijks, en dat vinden wij niet gek. Het is toch bijzonder zo’n olifant, terwijl je een nieuwe bank uitzoekt. Vind je het spannend? Geen zorgen: de olifanten zijn natuurlijk niet echt. Maar, waarom ze er staan heeft wel een hele échte reden.

Elephant Parade Zoetermeer

Bescherming van de Aziatische Olifant

In samenwerking met de Elephant Parade organiseren de ondernemers van Woonhart Zoetermeer deze bijzondere tentoonstelling. Elephant Parade zet zich in voor het behoud van de Aziatische olifant. Verschillende nationale en internationale kunstenaars en artiesten hebben hun bijdrage geleverd aan de tentoonstelling. En, dat kun je allemaal bewonderen in de passage en promenade van het Woonhart.

Feestelijke opening van de Elephant Parade. Beeld: Elephant Parade Woonhart

Pop-Up Atelier

Naast de twintig beelden is er nog veel meer te zien in het Woonhart. Je komt bijna niet aan het shoppen toe zul je denken! Er is namelijk ook een pop-up atelier waar diverse kunstenaars werken en ook werk verkopen. Ook wordt er een workshop gehouden. Neem vooral een kijkje, de Elephant Parade staat tot 23 mei in het Woonhart.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonhart. Meer over Woonhart ontdekken?

Woonhart winkelen

Gesloten12:00 - 17:00

Europaweg 38, Zoetermeer

Bekijk meer:winkelen

adv.