Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit moet je zien! Vlogger sluipt deze keer het verlaten Keerpunt in en filmde dit

Door Marijke Helsloot 14 januari 2020

Marc (22) is Urban Explorer. Hij bezoekt verlaten gebouwen om daar te filmen en foto’s te maken van wat hij daar aantreft. Wildwaterbaan Dutch Water Dreams filmde hij eerder. Nu is hij met een vriend het voormalig pand van zwembad Het Keerpunt binnengedrongen. In zijn video verbaast hij zich wat er tot nu toe nog allemaal te vinden is in ons ooit zo fijne zwembad. Bekijk zijn video en verwonder je net als hem.

Marc filmt namens UrbexNL verlaten panden zoals hotels, gevangenissen, scholen en huizen in Nederland en buitenland. Hele inboedels zijn vaak intact gebleven. Wat ooit levendige plekken waren, zijn veranderd in troosteloze maar ook fascinerende plekken. Marc zet alles vast op beeld en plaatst het op zijn YouTube kanaal.

Groot gapend gat

De sloopwerkzaamheden bij Het Keerpunt zijn in volle gang maar blijkbaar kon Marc net een moment vinden dat er niemand aanwezig was. Met een camera dringt hij de bouwplaats binnen en loopt zo het slooppand in. We krijgen een kijkje achter de schermen in ons ooit zo fijne zwembad waar we vele uren zwemplezier hebben beleefd. De vlogger laat ons de lege baden zien die er wel heel verlaten bij liggen. De kinderglijbanen, een verloren kluis, het loket waar we kaartjes kochten en de kantine van het personeel. Hij beklimt de trap naar de hoge glijbaan om net voor het randje te stoppen omdat daar de glijbaan niet meer is maar een groot gapend gat. We zien de Kit Kat automaat met gebroken glas en een vriezer waar ooit de ijsjes die we kochten werden bewaard.

Inbreken

Uiteraard klopt het niet dat vlogger Marc in gebouwen inbreekt, tegelijkertijd laat hij ons boeiende en fascinerende plekken zien waar je het bestaan niet van af weet en nooit komt. De video duurt een kwartier maar je blijft kijken!

Lees ook:

Vlogger Dutch Water Dreams

Deze vlogger sluipt het verlaten Dutch Water Dreams binnen en filmt deze bizarre dingen

Marc (21) is Urban Explorer. Hij bezoekt verlaten gebouwen om daar te filmen en foto's te maken van ...
Binnenkijken Zoetermeer

Binnenkijken bij Debbie: “Ik woon aan een heel leuk woonhof in Seghwaert”

Debbie de Geus woont met haar man, twee honden en valkparkieten in een gezellige eengezinswoning aan...
Airbnb Zoetermeer

Superplek! Zo ziet de Airbnb in deze oude boerderij eruit

Katja Kortenbroek heeft eind maart haar Airbnb in een authentieke boerderij uit 1850 geopend en het ...

Meer over

Opmerkelijk

adv.