Zelf je huis ontwerpen: woensdag start de verkoop van nieuwbouwproject Nexum

Door Marijke Helsloot 12 februari 2019

Vorig jaar berichtten je jullie al over het nieuwbouwproject Nexum. Een project van 4 hoek- en 14 tussenwoningen in de wijk Palenstein. En het leuke is: je mag zelf meedenken over het ontwerp van jouw nieuwe casa én het worden nog eens hele zuinige woningen waardoor je energierekening bijna op nul staat. De verkoop van dit leuke nieuwbouwproject naast het Van Duvenvoordepad start woensdag 13 februari.

Nieuwbouw Zoetermeer
Verkoopbord Nexum aan de rotonde bij Van Diestlaan / Van Aalstlaan

Een nieuwbouwwoning kopen, heeft zo zijn voordelen. Het is gloednieuw, je kunt het volledig inrichten zoals je zelf wilt en je bent samen met alle buren nieuw in de wijk en dat schept een band! Het nieuwbouwproject Nexum is een uniek project waarbij je zelf (tot op zekere hoogte) mag bepalen hoe jouw toekomstige huis eruit komt te zien. Daarnaast zijn de huizen super zuinig in (energie)gebruik.

18 woningen

De 18 woningen komen in twee rijen in de wijk Palenstein te staan. Je kiest voor de bouwnummers die jij aantrekkelijk vindt, en vanaf de bijbehorende (online) plattegrond zie je de basis kenmerken van het huis. Daarna mag je je eigen fantasie laten gaan want er is namelijk veel mogelijk qua persoonlijke voorkeuren. Met de hulp van een groen- en wooncoach en de architect kun je jouw wensen bespreken om samen jouw droomhuis te bepalen.

Startdatum verkoop

Let op: de start van de verkoop van nieuwbouwproject Nexum is op 13 februari van 17.00 uur tot 19.00 uur in het gebouw van CKC&Partners aan de Leidsewallen 80. De kavels worden daarna vergeven en dan volgen er een paar informatiebijeenkomsten waarbij je begeleid wordt bij het ontwerp. Daarna vindt pas de ondertekening van het koopcontract en de start bouw plaats.

Nieuwbouwproject Nexum: schrijf je in en ontwerp zelf je toekomstige huis

Over een paar jaar herken je de wijk Palenstein niet meer terug want er komt veel nieuwbouw in Zoete...
Nieuwbouw Zoetermeer

Deze leuke woningen worden aan de Schinkelweg gebouwd

Aan de historische Schinkelweg worden acht nieuwbouwwoningen gebouwd. Op het voormalig terrein van I...
Nieuwbouw Zoetermeer

Binnenkort start de verkoop van nieuwbouwproject Weidse Weelde en zo schrijf je je in

De komende jaren worden er ruim 200 nieuwbouwwoningen bijgebouwd in Oosterheem. Een van die woonplan...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zoetermeer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zoetermeer.

adv.