Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Retespannend! De nieuwe escaperoom The End is open en die moet je gaan beleven

Door Marijke Helsloot 30 april 2019

Bloed, zweet, tranen en korte nachten heeft het team van DarkPark het de laatste maanden gekost maar dan heb je ook wat. De superspannende kamer The End is geopend en volgens escaperoom-kenners moet je deze een keer beleefd hebben. Gezien de reacties van recente bezoekers moet je, als je weer buitenkomt, even bijkomen uit het bizarre verhaal en avontuur waarin je met elkaar een uur hebt gezeten.

The End is eigenlijk geen escaperoom want je hoeft er niet uit te ontsnappen. Maar het is wel heel gaaf om het hele avontuur tot het einde te beleven want die is namelijk spectaculair, volgens eigenaar Gijs Geers. “We proberen de deelnemers te helpen de finale te bereiken want die willen we namelijk met iedereen delen. Dat is het slotstuk waar alle puzzelstukjes bij elkaar komen en het wauw-gevoel ontstaat. Mensen komen compleet in de war na een uur spelen weer naar buiten. Maar wel met een big smile”, vertelt hij.

Verkeerde been

Heel veel kunnen we natuurlijk niet verklappen over The End, want hé, je moet het zelf gaan ervaren. Wat we wel kunnen vertellen, is dat er een acteur meespeelt in het spel die je ergens tegen kunt gaan komen. In welke rol of op welke plek is natuurlijk strikt geheim. Ook kom je bij de entree in een winkel waar grafkisten verkocht worden. Althans, dat denk je. In combinatie met de naam van de kamer ‘The End’ denk je wellicht aan de dood maar we kunnen je nu al vertellen dat dit niet zo hoeft te zijn.

Vermiste kat

Escaperoom Zoetermeer
The End

We waren er zelf al in getrapt. Maar aan de boom vóór de entree hangt een aanplakbiljet met een vermiste rode kat. Terwijl wij al in de bosjes aan het zoeken waren, bleek ook dit bij het complot te horen…

Vol

Wil je binnenkort met vrienden een vet avontuur tegemoet gaan in de Dorpsstraat? Reserveer The End dan snel! De komende twee maanden zit ie al bommetje vol. En dat zou nog weleens zo door kunnen gaan want binnenkort komt er een internationaal team om de kamer te testen. En wellicht maakt ook deze spelkamer weer kans op een wereldwijde nominatie en prijs.

Kijk hier een kort filmpje met de reactie van de eerste bezoekers in The End.

Dit is bizar!

THE END IS BEGONNEN!We hebben heel weinig slaap gehad de afgelopen dagen, maar de overweldigende reacties van onze eerste bezoekers maken alles goed!Wacht niet te lang met reserveren, want de eerste maand zijn alle toptijden al uitverkocht!https://www.darkpark.com/escape-room-zoetermeer-the-end/

Posted by Escape Challenge on Monday, April 29, 2019


Meer over Dark Park ontdekken?

Dark Park entertainment

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 33A, Zoetermeer

Bekijk meer:entertainment

Lees ook:

Escaperoom Zoetermeer

Gaaf! Deze escape room staat op nummer 6 van de wereldranglijst

Overal waar je komt, zijn escape rooms. Alleen al in Zoetermeer vind je op vier verschillende locati...
Dutch Water Dreams Zoetermeer

Tof! Er komen een ballenbak, een gamecenter en misschien wel vakantiehuisjes in Zoetermeer

Het pand van Dutch Water Dreams staat er nu nog wat verloren bij. Maar volgend jaar is de locatie ve...
Prison Island

Prison Island is open en zo ziet het er uit

Vanaf vandaag is Prison Island geopend en kun jij een topmiddag beleven met vrienden, collega's of f...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zoetermeer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zoetermeer.

adv.