Nog even geduld! Er komt een nieuwe benzinepomp in Oosterheem

Door Marijke Helsloot 3 december 2018

Goed nieuws voor (toekomstige) bewoners in Oosterheem. Het duurt nog even maar in 2020 komt er een nieuw tankstation aan de rand van de wijk.

De gemeente Zoetermeer heeft een locatie langs de Huyggensstraat aangewezen als nieuwe plek voor de nieuwe benzinepomp. Dit zal op de hoek van de Olof Palmelaan en de Opticaweg zijn.

Benzinestation Zoetermeer
Uitzicht op de Huygensstraat Zoetermeer. Google Maps

Naast de verkoop van brandstoffen (behalve LPG) kun je straks ook in de shop snacks halen en je auto wassen in de naastgelegen wasstraat. Ook is er op het terrein genoeg ruimte voor een horecagelegenheid.

Welk benzinestation er komt, is nu nog niet duidelijk. Bedrijven hebben zich ingeschreven als geïnteresseerde: eind dit jaar moet bekend zijn of er een Esso, Shell, BP of andere partij komt op de nieuwe locatie.

In het eerste en tweede kwartaal van 2020 zal het benzinestation gebouwd worden zodat wij er in het derde kwartaal gebruik van kunnen maken.

 

 

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Zoetermeer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zoetermeer.

adv.