Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe hotspot! Zo ziet dit trendy restaurant met terras aan het water eruit

Door Marijke Helsloot 28 mei 2020

Vanaf 1 juni gaan de deuren wagenwijd open van een nieuwe hotspot in Zoetermeer: Lodge at the Lake. We mochten vóór de opening een kijkje komen nemen en we kunnen zeggen; onze stad is een supertrendy restaurant rijker. Niet alleen kun je hier heerlijke vegan gerechten bestellen maar ook het buitenterras aan het water is echt een toffe plek om lekker te loungen.

Lodge at the Lake maakt onderdeel uit van Dekker Zoetermeer. Al weken vindt er een grote verbouwing plaats waarbij de vergaderzalen veranderd zijn in hele gave botanische ruimtes met donkergroen behang, verf, stoelen en banken. De grootste ruimte (de lodge) vormt het restaurant, de andere ruimtes kunnen ingezet worden tijdens bruiloften, feesten, private dining en zakelijke bijeenkomsten. Toen wij er waren, werd er nog hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor de opening.

Flamingo’s

Flamingo’s, papegaaien, zebra’s, wanddecoratie met fris, groen mos, gouden accessoires, mooie planten en fraai meubilair. Dit is wat je binnen kunt verwachten als je bij dit nieuwe restaurant wilt gaan lunchen of dineren. We hebben even de menukaart bekeken en daar worden we wel blij van. Wat dacht je van poké bowl met zalm, chimichurri bavette, rode curry met biologische kip en gefrituurde zoete aardappel of friet met truffelmayo. Jummie!

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Impressiefoto's van Lodge at the Lake. Foto's: indebuurt Zoetermeer
Lodge at the Lake Zoetermeer
Lodge at the Lake

Jeu de boules

En dan het buitenterras! Zowel het restaurant als de andere ruimtes worden omringd met een gaaf terras waar je heerlijk aan het water van het Burgemeester Hoekstrapark kunt zitten. Er komt een jeu de boules-baan en een apart gedeelte met pergola’s waar trouwceremonies in de buitenlucht kunnen plaatsvinden. Vanaf het terras komt een doorgang naar de naastgelegen speeltuin zodat kinderen daar kunnen spelen.

Drukte

Het terras van Lodge at the Lake is vanaf maandag 1 juni geopend. Reserveren is niet nodig maar houd rekening met eventuele drukte vanwege het mooie weer en tweede pinksterdag. Ook hier is rekening gehouden met de veilige anderhalvemeterafstand waardoor er minder plek is dan normaal. Vanaf dinsdag 2 juni is het restaurant geopend voor de lunch en het diner. Reserveren is noodzakelijk en doe je hier.


Meer over Lodge at the Lake ontdekken?

Lodge at the Lake biologische restaurants

Gesloten10:30 - 23:00

Scheglaan 12, Zoetermeer

Bekijk meer:biologische restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Zoetermeer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zoetermeer.

adv.