Goed nieuws! Nieuwe ‘broodje to go’ begin volgend jaar in Stadshart

Door Marijke Helsloot 5 december 2018

De vers belegde broodjes van ‘Broodje voor onderweg’ ken je vast. In haar gezellige ‘broodje to go’ in de Passage heeft eigenaresse Jamie-Lee van Kleef al menig Zoetermeerder weten te verleiden met haar biologische broodjes bal, kroket en kaas. Goed nieuws! Begin volgend jaar opent ze haar tweede zaak. 

Samen met haar broer Jordi gaat Jamie-Lee haar tweede ‘broodje to go’ openen in het Stadshart. En wel aan de Promenade 40A, in het voormalige pand van Pomms friet. De opening staat gepland voor vrijdag 1 februari 2019. “Samen met mijn broer gaan we de tent verbouwen en opstarten. Mijn ouders zullen de zaak in de Passage runnen.”

Broodje voor onderweg Zoetermeer
Voormalig pand van Pomms friet aan de Promenade 40A

Pizza slices

Heel veel anders dan de eerste locatie zal de nieuwe vestiging van ‘Broodje voor onderweg’ niet worden. “Er komt een afhaalbalie voor onze broodjes, smoothies, koffie en frisdranken”, legt Jamie-Lee uit. “Sinds kort hebben we pizza slices die we opwarmen in onze nieuwe turbo-oven. Deze warme snack willen we ook gaan aanbieden in de nieuwe zaak. En verder moeten we zien waar de meeste vraag naar is als we straks op onze nieuwe plek zitten.”


Meer over Broodje voor onderweg ontdekken?

Broodje voor onderweg lunch

Nu open09:00 - 17:00

Theaterplein 11, Zoetermeer

Bekijk meer:lunch

Lees hier waar je nog meer belegde broodjes in Zoetermeer kunt eten:

Honger! Hier kun je de lekkerste belegde broodjes halen

Ook zo'n trek in een broodje? Maar totaal geen tijd om te gaan lunchen want druk, druk, druk. Haal d...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zoetermeer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zoetermeer.

adv.