Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bella! Bij deze nieuwe zaak kun je lekker koffie drinken en Italiaans lunchen

Door Marijke Helsloot 13 mei 2019

De ‘Huiskamer van Bella Torino’, oftewel Bella Barista, is geopend! De voorzijde van het monumentale pand in de Dorpsstraat is omgetoverd in een heel gezellig koffie-adresje. Maar ook voor een lekker ontbijt of lunch kun je terecht bij dit nieuwe zaakje.

Een sfeervolle plek is het geworden, het nieuwe Bella Barista in de Zoetermeerse Dorpsstraat. Van binnen is er een doorloop naar het Italiaanse restaurant Bello Torino. Uiteraard kun je er hele lekkere koffie krijgen, gezien de naam. Maar op de menukaart staan ook de heerlijkste taarten, salades en broodjes. Liever geen mozzarella in je salade of heb je bepaalde dieetwensen? Dan wordt er in overleg iets anders voor je klaargemaakt.

Warm

Het interieur van Bella Brarista is smaakvol ingericht met een haard, een donkere vloer en tafels, warm getinte wanden, een bank en lekkere stoelen. Als je buiten wilt zitten, kun je plek nemen aan één van de twee tafels bij de entree.


Meer over Bella Barista ontdekken?

Bella Barista koffiebars

Gesloten09:00 - 17:00

Dorpsstraat 97A, Zoetermeer

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Zoetermeer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zoetermeer.

adv.