Jammer of niet: de winkel van Telfort gaat sluiten

Door Marijke Helsloot 8 februari 2019

Vanaf 1 mei kun je niet meer in de Telfort winkel in het Stadshart terecht. KPN sluit namelijk alle winkels van zijn dochteronderneming Telfort. Je abonnement en andere producten van deze telecomprovider blijven voorlopig nog wel even doorlopen onder deze naam. Maar in de toekomst zal hier ook verandering in komen.

KPN maakte bekend dat het bedrijf de merken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom wil integreren onder de paraplu van KPN. Dit betekent dat de winkel in het Stadshart dicht moet. De website van Telfort en de producten blijven voorlopig nog bestaan. Wanneer die verdwijnen, is nog niet bekend.

KPN winkel

Wees niet bang dat je na 1 mei niet meer voor vragen, aankopen en service in Zoetermeer terecht kunt. Voor al deze zaken kun je dan de KPN winkel binnenstappen. Die zit op 1 minuut loopafstand van de Telfort zaak. Hopelijk krijgen de medewerkers van de Telfort winkel in het Stadshart een andere functie binnen de organisatie. Door deze verandering verliezen namelijk 207 mensen hun baan in Nederland. KPN probeert voor iedereen een passende functie te vinden.

Bron: Retailnews


Meer over Telfort ontdekken?

Telfort telefoonwinkels

Nu open09:30 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Westwaarts 22, Zoetermeer

Bekijk meer:telefoonwinkels

Meer over KPN ontdekken?

KPN telefoonwinkels

Nu open10:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Westwaarts 35, Zoetermeer

Bekijk meer:telefoonwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.