Voor kerstboomcake, stol en ander kerstlekkers moet je bij Jongerius Bakker zijn

Aangeboden door Jongerius Bakker 14 december 2018

Waarschuwing! Houd je van dikke stukken chocolade in luchtige cakes, goed gevulde stollen met rozijnen en amandelspijs en chipolata taart? Ga dan vooral NIET naar de winkels van Jongerius Bakker want daar word je nu rond de kerstdagen flink in de verleiding gebracht. En laten we eerlijk zijn: als je daar in de rij staat voor een vers gesneden brood dan kun je niet om heerlijkste kerstlekkernijen heen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstklassiekers

De klassiekers horen gewoon bij kerst. Traditionele gezelligheid en zo ontzettend lekker dat de kerstkrans, -staaf, -stol, -tulband en -koekjes gewoon niet mogen ontbreken op Eerste en Tweede Kerstdag.

Amandel kerstkrans en kerststaaf

Kerst Jongerius Zoetermeer
Amandel kerststaaf van Jongerius Bakker

Gemaakt van 100% roomboter en amandelspijs, in een knapperig jasje van bladerdeeg. Zowel de krans als de staaf zijn versierd met vrolijke kerststerren, wat poedersuiker en amandelschaafsel. Even opwarmen in de oven en je weet niet wat je ruikt en proeft. Met recht een klassieker die gewoon bij kerst hóórt.

Tulband

Kerst Jongerius
Cake- en chocoladetulband

Een tulband is een soort cake in een ronde en hoge vorm. Een echte klassieker maar de bakkers van Jongerius Bakker hebben er vier moderne variaties van gemaakt.

De caketulband is gemaakt van 100% roombotercake en hij heeft een verrassend voetje van chocolade. Wil je een beetje kleur op de kersttafel: kies dan voor de red velvet tulband. Niet alleen leuk om te zien maar hij is ook echt héél lekker. De dikke laag roodgekleurde chocolade maken het kerstfeest compleet. De chocoladetulband bestaat uit chocoladecake met erin en rondom extra chocolade! Ook een bijzondere variant is de brioche tulband. Die bestaat uit luchtig brioche deeg met lekkere, dikke stukken chocolade. Jummie!

Rijk gevulde kerststol

Kerst Jongerius Zoetermeer
Kerststol

Snijd een dikke plak kerststol af en beleg ‘m rijkelijk met roomboter. Kerststol mag zeker niet ontbreken tijdens het kerstontbijt of -brunch. Bij Jongerius Bakker kun je ‘m kopen in klein, middel en grootformaat maar ook als ministolletje. Lekker voor tussendoor of in de lunchpauze.

Wil je liever een nog rijker gevulde kerststol? Kies dan voor de Monnikenstol. Die is gevuld met kaneelspijs rozijnen, appel, cranberry en noten.

Koekkransjes

Kerst Jongerius Zoetermeer
Kerstkoekjes

De een noemt ze kerstkransjes, bij Jongerius Bakker heten ze koekkransjes. Als je er eenmaal één neemt bij de koffie of thee kun je niet meer stoppen. De verse, knapperige koekjes zijn gezellig versierd met amandelschaafsel. Nog leuker zijn die met rode, groene en witte spikkels. Helemaal passend bij jouw kerstversiering.

Nieuw kerstassortiment

Jongerius Bakker probeert regelmatig het assortiment uit te breiden met verrassende lekkernijen. Zo ook met kerst!

Panettone

Kerst Jongerius Zoetermeer
Panettone

Nieuw in het assortiment is de pannetone. Een chique woord voor een overheerlijk brood met citrusvruchten, rozijnen en nootmuskaat.

Kerstboomcake

Kerst Jongerius Zoetermeer
Kerstboomcake

Het is eigenlijk zonde om dit schattige kerstboomcakeje op te eten want hij staat wel erg leuk op tafel! De cake is gemaakt van 100% roomboter en gevuld met chocoladestukjes. Ook leuk om cadeau te geven!

Naked cake

Deze bijzondere cake is echt een plaatje om te zien. Twee lagen van naturel en rode chocolade cake komen tevoorschijn als je de roombotercake aansnijdt. Niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens heel erg lekker.

Broodjes voor het ontbijt

Kerst Jongerius Zoetermeer
Verse croissants!

Iedereen ligt nog te slapen en jij bent op je gemakje het kerstontbijt aan het voorbereiden. De afbakbroodjes met sesam, maanzaad, mais en kaas en croissants even de oven in, het rozijnenbrood in plakken snijden en de zoete brioche broodjes op een schaal. Met lekker beleg erbij en een gekookt eitje kunnen jouw kerstdagen beginnen.

Een zoete kerst

Kerst Jongerius Zoetermeer
Kerstchocolade

Kijk nu eens in de vitrines bij Jongerius Bakker! De winkel ligt vol met vrolijk gekleurde kerstchocolaatjes in verschillende vormen en smaken. Bonbons, gevulde chocolade, hulstblaadjes en versierde chocolade kerstboompjes. Leuk om op een schaal op tafel te zetten, nóg lekkerder om op te eten.

De schuimkransjes mogen zeker niet ontbreken. Als iedereen voldaan is na het kerstdiner kan een luchtig schuimkransje bij de koffie er altijd nog wel bij. Jongerius heeft ze in de smaken vanille, aardbei en mokka. Je kunt ze ook in de kerstboom hangen.

Kerst Jongerius Zoetermeer
Schuimkransjes in drie smaken

Wil je er zeker van zijn dat je niet misgrijpt tijdens de drukke dagen in de Jongerius-winkels rondom kerst? Vul van tevoren de bestellijst in de winkel of het online formulier in en haal al je kerstlekkernijen van Jongerius Bakker die in de winkel klaar staan op.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jongerius Bakker. Meer over Jongerius Bakker ontdekken?

Jongerius Bakker bakkers

Industrieweg 8, Zoetermeer

Bekijk meer:bakkers
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.