Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier moet je bij zijn! Deze avond ben je als VIP te gast bij Praxis

Aangeboden door Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum 15 november 2019

Bij Praxis Zoetermeer word je eigenlijk altijd al als VIP behandeld maar op vrijdagavond 22 november pakken ze helemaal flink uit. Tijdens de VIP avond bij Praxis word je volledig in de watten gelegd met hapjes en drankjes, creatieve workshops, muziek, demonstraties en een modeshow. Daarnaast kun je de kerstmarkt bezoeken en profiteren van speciale kortingen, want hé, je bent tenslotte wel een VIP.

Veel mensen kijken uit naar de jaarlijkse Praxis VIP avond. Vlak voor de feestdagen is de VIP avond bij Praxis een gezellig uitje voor mannen én vrouwen. En heel fijn: vóór de dure decembermaand geeft Praxis die avond véél korting. Lekker decadent: laat je maar flink verwennen en voel je voor één avond een super VIP.

Proeven en beleven

Praxis VIP avond Zoetermeer
Praxis VIP avond

Voor alle Zoetermeerse VIP’s (en dat ben jij!) wordt de vrijdagavond de rode loper uitgerold en krijg je een welkomstdrankje. En dan is het tijd om te shoppen! Tijdens de VIP avond kom je veel Zoetermeerse ondernemers tegen die jou willen verwennen. Zo kun je proeven van Zoetermeers bier, wijn en chocolade en demonstraties zien van een schoenmaker, kapper, opticien en meer. De nieuwste Honda van Kneppers Autobedrijf staat opgesteld, net als een gave oldtimer die als trouwauto wordt gebruikt. Praxis heeft een route uitgestippeld door de megastore en het tuincentrum waardoor je langs alle stands loopt en niks hoeft te missen. Tussendoor eet en drink je wat, luister je naar live muziek van muzikanten van het CKC of kijk je naar de modeshow of demonstraties van een sportschool.

Toffe workshops

Naast rondneuzen en leuke spulletjes kopen, kun je ook een workshop gaan doen. Voor een klein bedrag maak je een houten waxinelichthouder of een decoratie in een glazen bol. Toffe accessoires om je huis mee te versieren tijdens de donkere feestmaand én nog eens zelfgemaakt. Super leuk! Wist je trouwens dat Praxis het hele jaar door workshops organiseert? Je leert er een boel van en gaat altijd met iets creatiefs terug naar huis dat je helemaal zelf hebt gemaakt en niemand anders heeft.

Sfeervolle kerstmarkt

Uiteraard is de kerstmarkt ook geopend tijdens de Praxis VIP avond en het leuke is: je krijgt 20% korting op alle kerstartikelen. Dat is nog eens leuk kopen! Dit jaar pakt Praxis Tuincentrum flink uit met maar liefst vijf kerstthema’s, zoals Elegance, Natural en Traditional Red, die je tijdens je looproute op de kerstshow tegenkomt. De mooiste en leukste kerstspullen en -accessoires liggen op thema klaar, helemaal passend bij jouw interieur.

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Praxis Megastore Zoetermeer

Megastore én tuincentrum

Nog niet iedereen weet dat Praxis naast een uitgebreide bouwmarkt ook een compleet tuincentrum heeft. Beide zijn via een dubbele in- en uitgang te bereiken. Dus mocht je naast klusspullen ook een paar groene planten nodig hebben voor in de woonkamer, dan loop je zo binnendoor naar het tuincentrum. Ook voor dierenbenodigdheden ben je bij Praxis aan het juiste adres. Op het grote parkeerterrein parkeer je voor de deur en laad je zo je boodschappen in. Hartstikke handig!

Praktische info VIP avond

De Praxis VIP avond vindt plaats op vrijdag 22 november van 18.00 tot 22.00 uur. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. De avond is gratis te bezoeken. Winkelmanager Ed de Way staat in ieder geval te popelen om alle Zoetermeerse VIP’s te mogen ontvangen: “We gaan er weer een mooie, bijzondere avond van maken!”


Meer over Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum ontdekken?

Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum bouwmarkten

Gesloten09:00 - 21:00

Olof Palmelaan 13-15, Zoetermeer

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.