Team indebuurt Zoetermeer

De redactie van indebuurt Zoetermeer vind je centraal in de historische en gezellige Dorpsstraat van Zoetermeer. Vanaf de redactie lopen of fietsen we zo de stad in of pakken we de Randstad Rail om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zoetermeer te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Zoetermeer

indebuurt Zoetermeer
Dorpsstraat 171
2712 AH Zoetermeer
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Zoetermeer

Marijke Helsloot

Community Manager indebuurt Zoetermeer kantoor

Al veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje.

Je kunt mij meestal fietsend vinden in de verschillende wijken, in het Stadshart en in de Dorpsstraat, op weg voor een interview of een boodschapje Of al hardlopend in de parken en natuurgebieden en tijdens de diverse hardloopevenementen in de stad. Maar beachvolleybal, skiën en in een bootje varen in de polders zijn ook hele leuke dingen om te doen in Zoetermeer.

Opgegroeid in de wijk Buytenwegh en daarna verhuisd naar Meerzicht, Oosterheem en Driemanspolder. Veel geleerd op het Erasmuscollege en altijd gedanst bij verschillende Zoetermeerse dansgroepen. Uitgaan zoals theater, dansen, drinken en eten in het Stadshart en in de zon liggen op het recreatiestrand bij het Noord Aa waren en zijn de leuke dingen in Zoetermeer.

Mijn kennis over de stad deel ik graag met ‘oude’ en ‘nieuwe’ Zoetermeerders. Ontdek samen met indebuurt Zoetermeer unieke plekken, nieuws, weetjes en verhalen en deel ze met vrienden en familie. Zo kan iedereen zien en beleven hoe leuk en divers onze stad is.

We komen elkaar vast tegen!

E: [email protected]
T: 06 10 53 93 24