Het team

Team indebuurt Zoetermeer

De redactie van indebuurt Zoetermeer zit midden in Zoetermeer in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zoetermeer te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Zoetermeer

Redactie indebuurt Zoetermeer

Marijke Helsloot

Community Manager

Al veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje. Graag deel ik met alle Zoetermeerders de leukste plekken om te eten, drinken, feest vieren, wonen en werken. Wellicht komen we elkaar een keer tegen.

Stephanie van Schilt

Stephanie van Schilt

Freelance redacteur

Als gastredacteur en geboren en getogen Zoetermeerder ben ik de aangewezen persoon om jullie alles te vertellen over de leukste plekjes en de meest bijzondere mensen van Zoetermeer! Als je me ziet lopen op straat, schroom dan niet me aan te spreken, ik ben altijd in voor een gesprek!

Ilona Schomper

Freelance redacteur

Ik werd geboren in Zoetermeer, groeide hier op en vertrok op mijn negentiende naar Den Haag. Bijna vijf jaar geleden verhuisde ik, met mijn vier kinderen, terug naar Zoetermeer. Ik wandel graag door de verschillende wijken, altijd op zoek naar nieuwe plekken en bijzondere verhalen.

foto-yaela-klems

Yaela Klems

Freelancer

Na bijna twee jaar in onze hoofdstad ben ik terug in de stad waar ik geboren ben. Zoetermeer kent voor mij geen geheimen en ik deel graag de verhalen van mede-Zoetermeerders, hotspots en binnenkijkers. Heb jij iets tofs te delen? Laat het mij weten!

Buurtbijdragers

Tom de Rooij

Tom de Rooij

Buurtbijdrager

Anouk Zoutenbier

Anouk Zoutenbier

Buurtbijdrager

Ik ben geboren en getogen in Zoetermeer en woon momenteel in Noordhove met mijn gezin. Grote kans dus dat je mij met mijn hond ziet lopen. Ik houd enorm van lekker eten & baksels (maken) en vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Of dat nu fotografie of een fijn DIY-project is. Gedurende de jaren is 'onze' stad nogal veranderd, sterker nog, Zoetermeer is nog altijd in beweging. Nieuwe woonwijken, winkels, plekjes die nog op de kaart moeten worden gezet en daarnaast allerlei activiteiten. Wat heeft Zoetermeer eigenlijk allemaal te bieden? Ik neem je graag mee op die ontdekkingstocht!

Dutchies on the gram

Dutchiesonthegram

Buurtbijdrager

Viola Tighelaar

Viola Tigchelaar

Buurtbijdrager