Het team

Team indebuurt Zoetermeer

De redactie van indebuurt Zoetermeer maakt onderdeel uit van DPG Media. De redactie is elke dag aanwezig in de stad om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zoetermeer te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Zoetermeer

Redactie indebuurt Zoetermeer

Marijke van indebuurt Zoetermeer

Marijke Helsloot

Community Manager

Al veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje. Graag deel ik met alle Zoetermeerders de leukste plekken om te eten, drinken, feest vieren, wonen en werken. Wellicht komen we elkaar een keer tegen.

Buurtbijdragers

Tom de Rooij

Tom de Rooij

Buurtbijdrager

Anouk Zoutenbier

Anouk Zoutenbier

Buurtbijdrager

Ik ben geboren en getogen in Zoetermeer en woon momenteel in Noordhove met mijn gezin. Grote kans dus dat je mij met mijn hond ziet lopen. Ik houd enorm van lekker eten & baksels (maken) en vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Of dat nu fotografie of een fijn DIY-project is. Gedurende de jaren is 'onze' stad nogal veranderd, sterker nog, Zoetermeer is nog altijd in beweging. Nieuwe woonwijken, winkels, plekjes die nog op de kaart moeten worden gezet en daarnaast allerlei activiteiten. Wat heeft Zoetermeer eigenlijk allemaal te bieden? Ik neem je graag mee op die ontdekkingstocht!

Dutchies on the gram

Dutchiesonthegram

Buurtbijdrager

Viola Tighelaar

Viola Tigchelaar

Buurtbijdrager