Team indebuurt Zoetermeer

De redactie van indebuurt Zoetermeer vind je centraal in de historische en gezellige Dorpsstraat van Zoetermeer. Vanaf de redactie lopen of fietsen we zo de stad in of pakken we de RandstadRail om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zoetermeer te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Zoetermeer

indebuurt Zoetermeer
Dorpsstraat 171
2712 AH Zoetermeer
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Zoetermeer

Marijke Helsloot

Community Manager indebuurt Zoetermeer, Marijke

Al veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje.

Je kunt mij meestal fietsend vinden in de verschillende wijken, in het Stadshart en in de Dorpsstraat, op weg voor een interview of een boodschapje Of al hardlopend in de parken en natuurgebieden en tijdens de diverse hardloopevenementen in de stad. Maar beachvolleybal, skiën en in een bootje varen in de polders zijn ook hele leuke dingen om te doen in Zoetermeer.

Opgegroeid in de wijk Buytenwegh en daarna verhuisd naar Meerzicht, Oosterheem en Driemanspolder. Veel geleerd op het Erasmuscollege en altijd gedanst bij verschillende Zoetermeerse dansgroepen. Uitgaan zoals theater, dansen, drinken en eten in het Stadshart en in de zon liggen op het recreatiestrand bij het Noord Aa waren en zijn de leuke dingen in Zoetermeer.

Mijn kennis over de stad deel ik graag met ‘oude’ en ‘nieuwe’ Zoetermeerders. Ontdek samen met indebuurt Zoetermeer unieke plekken, nieuws, weetjes en verhalen en deel ze met vrienden en familie. Zo kan iedereen zien en beleven hoe leuk en divers onze stad is.

We komen elkaar vast tegen!

E: [email protected]
T: 06 10 53 93 24

Ellen Richter

Freelance redacteur indebuurt Zoetermeer Ellen Richter

Van oorsprong ben ik Limburgse, maar sinds 2003 woon ik met mijn gezin met veel plezier in Zoetermeer.

Als je mij tegenkomt, rijd ik meestal op mijn fiets of met de benenwagen door Zoetermeer. Onderweg houd ik mijn oren en ogen open voor de nieuwste dingen om mij heen. Favoriete plekken in de stad vind ik de rand van Zoetermeer, de dijk en het mooie Buytenpark, achter SnowWorld. De Noord-Aa is ook favoriet: een rondje er omheen wandelen of om in de zomer te zeilen op de plas.

Naast mijn moederschap werk ik als freelance tekstschrijver namens de Woordgieter. Vanuit huis en mijn flexwerkplek in een bedrijfsverzamelgebouw op Lansinghage werk ik aan de leukste opdrachten.

Wie weet, komen we elkaar gauw een keer tegen!

Wilco Pot

Gastredacteur indebuurt Zoetermeer, Wilco Pot

Ik voel mij een echte Zoetermeerder, ook al ben ik in Utrecht geboren.. Ik heb een dorp in een stad zien veranderen tijdens mijn jeugd.

Tijdens vakanties gingen we wel eens met een gids mee en dat vond ik altijd erg leuk. Daarom ben ik 10 jaar geleden gestart als stadsgids in Zoetermeer. Ik ben mij gaan verdiepen in de historie van de stad en ik merkte dat ik het leuk vind informatie over te brengen aan anderen. Ondertussen bezocht ik plekken waar ik al een tijd niet meer geweest was en ik ben ze gaan fotograferen. En tot mijn verbazing begonnen er dingen uit mijn beginjaren in Zoetermeer terug te komen vanuit de kelder van mijn geheugen.

Mijn passie voor de natuur kan ik kwijt in mijn functie als natuurgids. Je kunt mij tegenkomen in het Balijbos en in het Bentwoud.

Tenslotte ben ik actief binnen het Vleermuisplatform. Dat is een groep enthousiastelingen die de vleermuizen helpen aan een goed leefgebied.

Mocht je een vraag hebben over de historie of natuur in Zoetermeer, stuur ons een bericht en wij trommelen Wilco op.