Het team

Team indebuurt Zoetermeer

De redactie van indebuurt Zoetermeer zit midden in Zoetermeer in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zoetermeer te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Zoetermeer

indebuurt Zoetermeer Dorpsstraat 171 2712 AH Zoetermeer

Navigeer naar

Redactie indebuurt Zoetermeer

Marijke Helsloot

Community Manager

Al veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje. Je kunt mij meestal fietsend vinden in de verschillende wijken, in het Stadshart en in de Dorpsstraat, op weg voor een interview of een boodschapje Of al hardlopend in de parken en natuurgebieden en tijdens de diverse hardloopevenementen in de stad. Maar beachvolleybal, skiën en in een bootje varen in de polders zijn ook hele leuke dingen om te doen in Zoetermeer. Mijn kennis over de stad deel ik graag met ‘oude’ en ‘nieuwe’ Zoetermeerders. Ontdek samen met indebuurt Zoetermeer unieke plekken, nieuws, weetjes en verhalen en deel ze met vrienden en familie. Zo kan iedereen zien en beleven hoe leuk onze stad is. We komen elkaar vast tegen!

Stephanie van Schilt

Stephanie van Schilt

Freelance redacteur

Buurtbijdragers

Tom de Rooij

Tom de Rooij

Buurtbijdrager

Anouk Zoutenbier

Anouk Zoutenbier

Buurtbijdrager

Dutchies on the gram

Dutchiesonthegram

Buurtbijdrager

Viola Tighelaar

Viola Tigchelaar

Buurtbijdrager