Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Zoetermeer

De redactie van indebuurt Zoetermeer vind je centraal in de historische en gezellige Dorpsstraat van Zoetermeer. Vanaf de redactie lopen of fietsen we zo de stad in of pakken we de RandstadRail om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zoetermeer te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Zoetermeer

indebuurt Zoetermeer
Dorpsstraat 171
2712 AH Zoetermeer
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Zoetermeer

Marijke Helsloot

Community Manager indebuurt Zoetermeer, Marijke

Al veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje.

Je kunt mij meestal fietsend vinden in de verschillende wijken, in het Stadshart en in de Dorpsstraat, op weg voor een interview of een boodschapje Of al hardlopend in de parken en natuurgebieden en tijdens de diverse hardloopevenementen in de stad. Maar beachvolleybal, skiën en in een bootje varen in de polders zijn ook hele leuke dingen om te doen in Zoetermeer.

Mijn kennis over de stad deel ik graag met ‘oude’ en ‘nieuwe’ Zoetermeerders. Ontdek samen met indebuurt Zoetermeer unieke plekken, nieuws, weetjes en verhalen en deel ze met vrienden en familie. Zo kan iedereen zien en beleven hoe leuk onze stad is.

We komen elkaar vast tegen!

Tom de Rooij

Gastredacteur Tom de Rooij

Tom de Rooij komt uit het Brabantse Den Bosch. Hij noemt zichzelf gekscherend ‘Brabantse Zoetermeerder’. Van zijn hobby’s, koken en fotograferen, heeft hij zijn beroep gemaakt. Als chefkok maakt hij in een bedrijfskantine de heerlijkste maaltijden klaar. In de tijd die overblijft, fotografeert hij erop los. Hij wil met zijn foto’s laten zien hoe mooi Zoetermeer is.

Zijn foto’s kun je zien op zijn website ,via Instagram en op indebuurt.nl/zoetermeer.

Wilco Pot

Gastredacteur indebuurt Zoetermeer, Wilco Pot

Ik voel mij een echte Zoetermeerder, ook al ben ik in Utrecht geboren. Ik heb een dorp in een stad zien veranderen tijdens mijn jeugd.

Tijdens vakanties gingen we wel eens met een gids mee en dat vond ik altijd erg leuk. Daarom ben ik 10 jaar geleden gestart als stadsgids in Zoetermeer. Ik ben mij gaan verdiepen in de historie van de stad en ik merkte dat ik het leuk vind informatie over te brengen aan anderen. Ondertussen bezocht ik plekken waar ik al een tijd niet meer geweest was en ik ben ze gaan fotograferen. En tot mijn verbazing begonnen er dingen uit mijn beginjaren in Zoetermeer terug te komen vanuit de kelder van mijn geheugen.

Mijn passie voor de natuur kan ik kwijt in mijn functie als natuurgids. Je kunt mij tegenkomen in het Balijbos en in het Bentwoud.

Tenslotte ben ik actief binnen het Vleermuisplatform. Dat is een groep enthousiastelingen die de vleermuizen helpen aan een goed leefgebied.

Mocht je een vraag hebben over de historie of natuur in Zoetermeer, stuur ons een bericht en wij trommelen Wilco op.

Dutchies on the gram

Gastredacteur Favoriete plekken Zoetermeer

Zo vaak mogelijk en vooral leuke dingen met elkaar ondernemen: dat doen de drie vriendinnen Vivianne, Jasmijn en Genca het liefste. ZHun favoriete plekken in Zoetermeer en daarbuiten delen ze op hun Insta-pagina Dutchiesonthegram.

Voor indebuurt Zoetermeer testen deze drie vrolijke dames leuke dingen om te doen met vrienden en vriendinnen in Zoetermeer.

Wil je de avonturen van de Dutchies on the gram volgen op Instagram? Bekijk hun pagina dan hier.

Viola Tighelaar

Gastredacteur Viola Tigchelaar

Viola is een foodie maar ook dol op reizen, fotograferen en de leuke dingen in het leven doen. Voor indebuurt Zoetermeer test ze de leukste plekken in onze stad uit en deelt die met jou.

Haar belevenissen, recepten, foto’s en meer kun je lezen en zien op haar blog en via Instagram.

Stephanie van Schilt

Freelance redacteur Stephanie indebuurt Zoetermeer

Stephanie woont in Zoetermeer en houdt van de leuke dingen in het leven.

Haar passie voor schrijven deelt ze met haar passie voor lekker en gezond koken. Met haar foodtruck bezoekt ze evenementen en de markten in Zoetermeer. Ze bereidt en verkoopt superlekkere vegan gerechten en zoetigheden.