Teleperformance

Teleperformance

Orfeoschouw 70 2726 JH Zoetermeer
Solliciteer nuContact opnemen

Over Teleperformance

Wij hebben in Zoetermeer twee vestigingen. Dat kan nog wel eens voor verwarring zorgen dus let goed op waar je moet zijn! Op de Orfeo (voor intimi) zijn we best heel trots, vanuit hier begonnen we verder te groeien, eerst naar de Ierlandlaan. En later kwamen daar ook nog onze vestigingen in  Maastricht, Tilburg, Paramaribo, Utrecht en Zwolle bij.

Hoor jij binnenkort bij de Orfeo trots?

Dat zou natuurlijk heel tof zijn! Er zijn verschillende koffiecorners en een kantine met bedrijfsrestaurant. De sfeer is er super! Op alle 3 de verdiepingen even goed! We huisvesten hier ook best wel wat opdrachtgevers, waaronder MediaMarkt!

Wij werken alleen voor A-merken

We zijn trots op onze opdrachtgevers. Zij zijn net als wij een A-merk. Staan ergens voor en sterker nog: gaan ergens voor! Wij gaan voor een Great Workplace! Kom jij ons team versterken? Bekijk al onze vacatures in Zoetermeer hier.

Als je bij ons als klantenservice medewerker werkt…

… ben je heel dicht bij de tofste uitjes! Wat ons betreft moet je voor uitjes met vrienden/collega’s echt in Zoetermeer zijn!

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is niet voor niets dat wij twee vestigingen hebben in Zoetermeer.

Bekijk al onze vacatures in Zoetermeer hier.

Meest recent over Teleperformance

Jobalert! Flexibele werktijden en korting op fitness: hier wil je werken

Jobalert! Flexibele werktijden en korting op fitne...

Flexibele werktijden, veel doorgroei mogelijkheden en een groep collega’s die je binnen twee weken je vrienden noemt. Klinkt te goed om waar te zijn toch? Tenzij je werkt bij Teleperformance…