Profijt Meubel

Mooier wonen voor minder geld

Vandaag 10:00 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Profijt Meubel

Hoge Rijndijk 313 2382 AP Zoeterwoude
Bekijk onze collectieBekijk acties

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Bij Profijt Meubel vind je de allermooiste meubelen met een ruime keuze uit diverse stoffen en leder. Bekijk onze collectie op de webshop of kom langs bij één van onze winkels door heel Nederland! Je hebt de keuze uit zeer betaalbare kwaliteitsproducten in vele woonstijlen zoals romantisch, klassiek, modern, design of jouw eigen lifestyle.

Profijt Meubel geeft je de Laagste Prijsgarantie op al haar meubelen en je kunt snel van jouw aankoop thuis genieten omdat wij het snelleverbaar programma aanbieden. Hiermee heb je binnen 4 weken jouw gekozen meubelen in huis!

Op al onze meubelen geniet je ook van de CBW-garantie, zodat de kwaliteit voor jou gewaarborgd is. Wil je desondanks nog meer zekerheid? Dan bieden wij je de All in House Service, waardoor je geniet van 5 jaar 100% garantie en extra service op jouw aankopen.

Staat bekend om

  • Laagste prijs garantie
  • Grote voorraad
  • 1250 vierkante meter winkelplezier

Over Profijt Meubel

Profijt Meubel

Mooi wonen hoeft niet veel geld te kosten. Bij Profijt Meubel shop je de mooiste stoelen, banken, kasten en ander meubilair voor de laagste prijs. Doordat Profijt Meubel een grote voorraad heeft, zijn de meeste artikelen direct leverbaar. Als dit niet mogelijk is, worden de meubels geleverd volgens een snelleverprogramma. Heb je een specifieke look in gedachten? Dankzij het stoffenconcept van Profijt Meubel kun je jouw meubels naar eigen smaak laten stofferen. En nog iets fijns: op alle aankopen van Profijt Meubel geldt een volledige garantie.

Meubels & Keukens

Profijt Meubel vind je in het gebouw van Meubels & Keukens (Leski Living) aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. In dit gebouw vind je ook IN.HOUSEPronto Wonen en Super Keukens: ruim 6000 vierkante meter aan woonplezier! Geniet altijd van een gratis kopje koffie of cappuccino terwijl het gediplomeerde personeel je helpt met jouw ideale keuze. Kinderen zijn ook van harte welkom en hoeven zich geen moment te vervelen dankzij de gratis kinderbioscoop. Enne…. parkeren kan gewoon voor de deur!

 

Meest recent over Profijt Meubel

Zoetermeerse sloddervossen: met deze 8 winkeltips wordt jouw huis een woonpaleis

Zoetermeerse sloddervossen: met deze 8 winkeltips ...

Marie Kondo move over: het is tijd voor Tidying up met indebuurt! Wij vroegen een aantal woonwinkels in de omgeving om hun handigste gadgets voor een opgeruimd huis te tippen….

Ontdek meer

Woonwinkels Woonwinkels