Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkelcentrum Oosterheem

Winkelcentrum Oosterheem is dé ontmoetingsplek voor Oosterheem en omgeving, waar je zowel kunt winkelen, wonen, werken als ontspannen.

Vandaag 13:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Winkelcentrum Oosterheem

Oosterheemplein 2721 NJ Zoetermeer
Bekijk aankomende eventsNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00 *

Winkelcentrum Oosterheem is elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

* Let op: Afwijkende openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Gemak
  • Service
  • Beleving

Over Winkelcentrum Oosterheem

Winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer heeft een ruim horeca- en winkelaanbod, beschikt over maar liefst drie verschillende supermarkten en ligt aan een gezellig plein. Het winkelcentrum is goed toegankelijk met een rolstoel. Ten behoeve van de veiligheid hangen er camera’s (ook in de parkeergarage) en wordt het centrum regelmatig bezocht door een handhavingsteam. Bezoekers kunnen gebruik maken van een openbaar Wifi-netwerk en 3 uur lang gratis parkeren. Naast de entree van de parkeergarage bevindt zich een geldautomaat van Rabobank.De locatie middenin de wijk geeft een goed uitgangspunt om buurtgenoten te ontmoeten en mee te doen aan de verschillende georganiseerde activiteiten. Bekijk ‘Nieuws & Events’op de website voor alle actualiteiten en evenementen of houd de Facebook-pagina  in de gaten.WinkelsIn winkelcentrum Oosterheem vind je een diversiteit aan winkels, met o.a. food, mode en hairstyling, reizen en meer. De winkels die je er vindt zijn: Aldi, de Bibliotheek Zoetermeer, Blokker, Branderij Joost, D-reizen, DAT Tweewielers, de Literslijter, Domino’s, Etos, Eye Wish Opticiens, Fidelis administratie & belastingen, Gezondheidscentrum Zoetermeer, Grieks restaurant Olivia, Halal Slagerij Supermarkt Oranje, HEMA, Hizi Hair, Hoogvliet, Ivo Snacks, Aziatisch-Chinees restaurant Jasmijn, John Knipsalon herenkapper, Jongerius Bakker, Jumbo, Kantoorboekhandel D. Sonneveld, Kapsalon Coupe & Color, Karadag Bakeries & Grill, Kern kinderopvang, Knetemann Quality Fitness, bloemist Mille Fleurs, Nelson Schoenen, New York Pizza, Mooi parfumerie, PartsNL, Palet Welzijn, Roti Center, Shoeby, Slagerij Jerry Buijs, Tico Schoenmakerij, Tot Zo! eten en drinken, wijkpost Oosterheem, Zeeman en ijssalon Zinn. Je treft er zowel een PostNL verkooppunt als GLS Pick-up Point.BereikbaarheidWinkelcentrum Oosterheem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de tram stap je uit bij tramhalte Oosterheem. Met de auto kun je er 3 uur gratis ruim parkeren in de blauwe parkeerzone (ook in de parkeergarage). Leg wel de parkeerschijf op een zichtbare plek. Vanwege het open karakter is Oosterheem ook rolstoeltoegankelijk.

Meest recent over Winkelcentrum Oosterheem

Winkelcentrum Oosterheem 2

Steun de zorg door te winkelen in Oosterheem: met jouw aankoop doneer je een mondkapje

Dat er momenteel een groot gevoel van saamhorigheid heerst in de samenleving, blijkt wel uit de vele initiatieven om elkaar te helpen. Zo ook het initiatief van de winkeliersvereniging van…