Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

2B-Home Event Centre

Vandaag 07:00 - 02:00 uur Geopend Alle openingstijden

2B-Home Event Centre

Dr. J. W. Paltelaan 103 2712 PT Zoetermeer

Openingstijden

Maandag
07:00 - 02:00
Dinsdag
07:00 - 02:00
Woensdag
07:00 - 02:00
Donderdag
07:00 - 02:00
Vrijdag
07:00 - 02:00
Zaterdag
07:00 - 02:00
Zondag
07:00 - 02:00

Over 2B-Home Event Centre

Éen van de meest innovatieve en hippe locaties voor feesten, partijen en zakelijke evenementen in Zoetermeer is zonder enige twijfel 2B-Home Event Centre. In deze locatie, die bovendien zeer sfeervol is, is alles mooi op elkaar afgestemd. Een hip interieur en een uiterst flexibel en gastvrij team van mensen die het haar gasten zo graag naar haar zin maakt. In 2B-Home Event Centre wordt gewerkt met  persoonlijke en gastgerichte begeleiding tijdens het maken van een afspraak en het houden van het evenement. Hier vindt je al snel alle ingrediënten om een geweldig evenement neer te zetten. Bij deze betaalbare locatie in  Zoetermeer geef je je evenement in de juiste handen!

Sfeervolle zalen voor je bruiloft
2B-Home biedt een ruime diversiteit aan mogelijkheden om je bruiloft geheel op jullie wensen in te richten. Zo kan je kiezen voor een uitgebreide receptie, een avondvullend buffet dansant met entertainment of een feestavond met DJ, live muziek of eventueel een thema.

2B-Home Event Centre heeft vijf verschillende sfeervolle en moderne zalen en een prachtige bar. Allen met zeer sfeervolle en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van verlichting, voorzien van airconditioning, klimaatbeheersing, dansvloer, verschuifbare wanden, een eigen keuken, en natuurlijk gastvrije medewerkers!

Huwelijksvoltrekking
De huwelijksvoltrekking verzorgen wij vanuit het romantische prieel waarna onze medewerkers voor één van de feestelijke hoogtepunten van de dag zullen zorgen met bijvoorbeeld bruidstaart en Champagne, alvorens te gaan genieten van één van onze uitgebreide buffetten. 2B-Home Event Centre biedt daarna o.a. kant en klare feestarrangementen of een op maat gemaakt concept voor jullie en jullie gasten.

Vergader- en congresaccommodatie, training of bedrijfsuitje?
Voor een geslaagd evenement zoals een vergadering of een congres, een training, cursus, een jubileum, een seminar of een bedrijfsuitje: bij 2B-Home Event Centre ben je aan het juiste adres! 2B-Home biedt een ruime diversiteit aan mogelijkheden om uw evenement geheel op uw wensen in te richten.

Congres en Vergaderaccommodatie
2B-Home Event Centre heeft vijf verschillende zalen en een sfeervolle bar; allen met  een uitgebreide lichtfaciliteit, airconditioning, klimaatbeheersing, groot projectiescherm, geluidsversterking, verschuifbare wanden, gratis internet en alle benodigde audio visuele apparatuur.

Catering
Onze keuken maakt voor elke partij en evenement alles op maat. Dat wil zeggen; dat wij lunches en buffetten, hapjes, snacks en diners in overleg met onze gasten samenstellen. Naast een aantal buffetsuggesties onzerzijds is er dus ook de mogelijkheid om eigen smaak terug vinden in de culinaire kant van je meeting of evenement.

Vergaderarrangementen
De zalen zijn geschikt van 2 tot 600 personen in diverse (vergader) opstellingen en wij hebben hiervoor diverse arrangementen samengesteld. Denk hierbij aan 4-uurs, 8- uurs of 12- uurs arrangementen, p.p. all inclusive.

Themafeesten
2B-Home Event Centre onderscheid zich in haar gastvrijheid en gastgerichtheid, in het meedenken met jullie wensen en in hulp bij de organisatie van ieder evenement. Denk hierbij naast zakelijke evenementen als congressen en training ook aan o.a. lekkere lunches, een avondvullend buffet dansant met entertainment of een themafeest met personeel, vrienden, familie of collega’s. Zo bieden wij o.a. Saturday Night Fever, Las Vegas, Lounge & Christmas of diverse (diner)spellen zoals bijvoorbeeld escape aan tafel of miss murder.

Omgeving
Voor, tijdens of na ieder evenement kan je heerlijk wandelen in het nabijgelegen park, tennissen, skiën, karten, indoor of outdoor sporten beoefenen. 2B-Home zal hierbij graag adviseren en assisteren.

Zalenbeschrijving
5 separate geluidsisolerende zalen. Indien gewenst aan elkaar te schakelen, geluidloze luchtzuivering, vanaf 50m2 indeelbaar tot 700m2, lichte zalen met daglicht, moderne verlichting die de zalen in alle kleuren en sferen kan brengen, keuze uit verschillende zaalopstellingen. Eigen keuken. Gezellige bar, foyer, garderobe en toiletgroepen; invalidentoegankelijk. AV- apparatuur, wireless internet, groot projectiescherm, geïntegreerde geluidsinstallatie. Geschikt voor conferentie, cursus, training, vergadering, congres, personeelsfeest, party, bruiloft, borrel, jubileum, themafeest, diner, buffet, borrel. Beschikking over romantisch trouwprieel, geluidsapparatuur, DJ, dansvloer, kinderopvang, etc. Gelegen in een park aan de rand van het oude dorp van Zoetermeer. 

Bereikbaarheid
2B-Home is gemakkelijk te bereiken met de auto (vlakbij A12) en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer (trein, bus en Randstadrail) ligt binnen 500 meter van ons zalencentrum en is derhalve ook een prima alternatief!

Meest recent over 2B-Home Event Centre

De favoriete golfbaan, terras en wandelplek van Jos

De ‘favorieten van’ is een wekelijkse rubriek van indebuurt Zoetermeer. Zo ontdekken we elke week weer nieuwe, favoriete plekken van stadsgenoten. Er valt namelijk zoveel te ontdekken in onze eigen…

Agendapunten van 2B-Home Event Centre

2B Married Bruidsbeurs

2B-Home Event Centre

Start: 19 jan 2020