Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen lange wachttijd bij gewrichtspijn want hier word je binnen een week geholpen

Aangeboden door Excellent Klinieken Zoetermeer 30 november 2019

Last van acute of chronische pijn waar je zo snel mogelijk vanaf wilt? Maak dan een afspraak bij Excellent Klinieken Zoetermeer. De ambitie van Excellent Klinieken is om wachttijden binnen een week te houden. Ook bij gewrichtspijn, vanwege bijvoorbeeld artrose, kan hier snel behandeld worden.In het gebouw aan de Europaweg 151, boven de LangeLand huidkliniek, is sinds deze zomer pijnbehandelcentrum Excellent Klinieken gevestigd. Dit is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) waar medisch specialistische zorg wordt verleend. Ziekenhuizen hebben vaak wachtlijsten, maar bij Excellent Klinieken kun je binnen een week terecht. Excellent Klinieken biedt – na verwijzing van de huisarts of medisch specialist – behandelingen aan bij acute – en bij chronische pijn, zoals pijn door een hernia, gordelroosinfectie, ACNES, liesbreukoperatie, aangezichtspijn of pijn door kanker.

Gewrichtspijn

Ook voor gewrichtspijn kun je bij Excellent Klinieken terecht. Gewrichtspijn kan ontstaan door artrose (gewrichtsslijtage). Artrose kan in alle gewrichten optreden, maar wordt het meest waargenomen in de grote gewrichten, zoals de knieën, heupen en schouders. Bij artrose wordt het kraakbeen dunner en de kwaliteit ervan neemt af. Er kan sprake zijn van een inflammatoire reactie (ontsteking). Dit kan gepaard gaan met pijnklachten. Veranderingen van zenuwen en de doorgifte van pijnprikkels leiden ook tot pijn, maar ook zwakte van de spieren en pezen rond het gewricht treden op.

Slijtage treedt ook vaak op in de gewrichten van de wervelkolom. Vanuit de nekgewrichten geeft dit vaak uitstraling naar het hoofd, de schouder en/of de bovenarm. In de onderrug kan dit uitstraling geven naar de heup of bovenbeen. Maar ook kan er overprikkeling van de zenuwwortel optreden met uitstralende pijn en tintelingen naar hand of voet.

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Excellent Klinieken Zoetermeer

Behandeling

De behandeling kan op verschillende manieren plaatsvinden, zoals zenuwbehandelingen d.m.v. injecties, neuromodulatie en medicatie. Een veel toegepaste techniek is de gepulseerde radiofrequentie behandeling (afgekort tot PRF). Met behulp van een dunne naald worden stroompulsjes afgegeven, waardoor het lichaam zelf prednison-achtige stoffen maakt om irritatie en zwelling van het weefsel en de zenuwen te verminderen. Ook wordt de prikkeloverdracht van de zenuwen geremd. Deze behandeling kent geen bijwerkingen.

De kliniek beschikt over een röntgen- en echokamer. Het is aangetoond dat met behulp van röntgenstralen en/of echoapparatuur de behandeling veel nauwkeuriger kan worden uitgevoerd dan wanneer dat met het blote oog gebeurt.

Meer informatie

Voor een pijnbehandeling kun je naar Excellent Klinieken gaan aan de Europaweg 151. Kijk voor uitgebreide informatie over de behandeling en de soorten pijnklachten op www.excellentklinieken.nl of gebruik de oranje button hieronder!Meer over Excellent Klinieken Zoetermeer ontdekken?

Excellent Klinieken Zoetermeer

zorg

Europaweg 151, Zoetermeer

Bekijk meer:zorg

adv.