Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

#Berenjacht Zoetermeer: alle foto’s die jullie hebben gestuurd

Door Marijke Helsloot 6 april 2020

De wereldwijde trend #berenjacht is een laaiend succes. Ook in Zoetermeer duiken de liefste knuffelberen op vensterbanken en balkons op. Niet om mensen te bewegen massaal de straten op te gaan maar als lief gebaar om naar elkaar te groeten bij een eventueel ommetje door de straat.

Onze mailbox stroomde al twee weken geleden vol met foto’s van lieve knuffelberen voor #berenjacht Zoetermeer. Nogmaals, niet om mensen massaal de straat op te sturen, want dat mag echt niet. Maar als we dan even snel een frisse neus halen in de buurt is het grappig om tegen die vrolijke berenhoofdjes aan te kijken. Vooral voor kinderen is het leuk om de knuffelbeesten voor de ramen te zien.

Jullie foto’s

Al jullie foto’s van #berenjacht in Zoetermeer delen we via dit artikel en een eerder gepubliceerd verhaal. En als je naar buiten gaat om zelf op zoek te gaan naar Zoetermeerse beren: houd de richtlijnen van de RIVM aan. Dus minimaal 1,5 meter afstand tussen elkaar en niet met meer dan drie personen (inclusief jezelf) op een plek samenkomen.

Dit zijn de foto’s:

#Berenjacht Zoetermeer

#Berentocht Zoetermeer: dit zijn de foto’s (deel 3)

#berenjacht zoetermeer

#Berentocht Zoetermeer: dit zijn de foto’s (deel 2)

#Berentocht Zoetermeer: dit zijn de foto’s (deel 1)

adv.