Zeg het maar: wat is de beste snackbar van Zoetermeer?

Door Marijke Helsloot 21 februari 2019

Zoetermeer telt veel snackbars. En toch staat er geen enkele in de in de meest recente ‘Cafetaria top 100′. Vinden wij bizar! Onze stad heeft namelijk heel wat te bieden op het gebied van goeie snacks en een lekkere zak patat. Wat is volgens jou de beste snackbar?

Je kent het vast: na een lange dag werken heb je soms geen zin om thuis nog achter het fornuis te gaan staan. Of de zondag, ook zo’n populaire dag om de chefkok van de snackbar voor jou te laten koken. Als je besluit dat je wel zin hebt in een frietje met een lekkere frikandel of kroket, naar welke snackbar in Zoetermeer ga jij?

Eigen favoriet

Iedere Zoetermeerder heeft zo z’n eigen favoriet. Misschien vind jij de snackbar in je eigen wijk wel de plek waar je absoluut de lekkerste friet eet. Of wellicht rijd je extra om voor raspatat of een culinaire zak met patat en truffelmayo? Wij hebben zo onze eigen voorkeuren, maar zijn heel benieuwd wat jullie de beste friettent van Zoetermeer vinden!

Wie o wie?

Dus, zeg het maar: wie moet er volgens jou met de titel ‘Beste snackbar van Zoetermeer’ vandoor gaan en waarom? We lezen het graag in de reacties onder dit bericht op onze Facebookpagina, of stuur een mail naar [email protected].

Binnenkort publiceren we de uitslag!

Lees ook:

Dierenartsen Zoetermeer

De uitslag: dit vinden jullie de 7 beste dierenartsen van Zoetermeer

Lovende woorden, hartverwarmende reacties en mooie verhalen kwamen er op onze oproep binnen. Want wi...
Haar Wil Zoetermeer

Dit zijn de beste kappers in Zoetermeer volgens… jullie!

Eerlijk is eerlijk, een bad hair day kan je humeur flink verpesten. Daarom vertrouwen we ons haar al...
Borrelen Zoetermeer

Hè hè, even zitten hoor: 7 x leuke borrelplekken in Zoetermeer

Lekker rond 16.00 uur in de middag naar een zaak in het Stadshart of een andere plek in Zoetermeer. ...

Meer over

Eten & drinken

adv.