Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Bij dit café eet je de favoriete gerechten van een BN-er

Aangeboden door STAGE kitchen & café 16 november 2019

Het sfeervolle eetcafé STAGE kitchen & café vind je in hetzelfde pand als het Stadstheater. En daar komen een boel bekende artiesten over de vloer. Naast dat je bij STAGE lekker kunt borrelen en dineren, kun je sinds kort ook de favoriete gerechten van een bekende artiest eten. En hoe leuk: die artiest eet vóór de voorstelling in het Stadstheater gewoon daar in het restaurant. Zo kun je gast-chefkok en cabaretier Sjaak Bral met zijn crew in STAGE tegenkomen voordat hij op het podium van het theater staat.

De bekende cabaretier Sjaak Bral staat op 26 en 27 december met zijn oudejaarsconference op het podium van het Stadstheater, maar zijn favoriete gerechten kun je vanaf nu al bestellen. STAGE heeft Sjaak gevraagd naar zijn favo gerechten, die op de menukaart zijn gezet. Zo deelt hij zijn lekkerste recepten van zoete aardappelsoep, pompoencurry en gebakken wijting met zijn fans. En uiteraard de enige echte ‘BRAL Burger’ ontbreekt niet op de kaart. Dit is je kans om die eens te proeven!

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Kerstmenu

Voordat de voorstelling van start gaat, zal Sjaak samen met zijn team in STAGE dineren. Op Tweede Kerstdag wordt er een speciaal Kerstbral-menu bereid door de chefkok Sandeep van STAGE. Dus ga voor de oudejaarsconference van Sjaak Bral eerst gezellig eten bij STAGE. Het Stadstheater en STAGE kitchen & café willen vaker artiesten en bezoekers samen gaan brengen tijdens gezellige etentjes vooraf aan een voorstelling. De artiest, die de avond op het podium staat, ontmoet je bij STAGE!

Ook voor de borrel

Wist je dat je altijd welkom bent bij STAGE voor een lekker menu of een gezellige borrel? Daarvoor hoef je zeker niet een kaartje voor het theater te hebben. Bij STAGE kun je in het weekend fijn lunchen en in de avond heerlijk dineren, ook zonder theatervoorstelling. Of je nu van een burger houdt met friet en salade of liever vis of vegetarisch wilt eten: STAGE kitchen & café heeft het. Ook de borrelhapjes zoals de risotto bitterballen, nachos uit de oven en pittige kaasstengels zijn een aanrader. Een lekker biertje of fris erbij en je hebt een super gezellige middag met vrienden!

Lokale lekkernijen

Brood van Jongerius Bakker, Zoetermeerse oude kaas, Geusz bier: allemaal lokale lekkernijen uit eigen stad zien we op de kaart terug. STAGE wil meer gaan werken met lokale en regionale producten zoals kaas, groente, brood en vlees. Le Bitterbal op de borrelkaart komt uit het Groene Hart en Jongerius Bakker bakt een speciaal brood dat je alleen kunt krijgen bij STAGE kitchen & café.

Live muziek!

Naast lokale lekkernijen zul je Zoetermeers, muzikaal talent tegenkomen op het kleine podium in STAGE kitchen & café. Lokaal talent doet audities om een plek bij Get On Stage te verdienen. Het podium vind je aan de zijkant van het café waar je heerlijk naar muziek kunt luisteren na een voorstelling of na spontaan binnenlopen. Neem plaats aan een van de hoge of lage tafels, geniet van de muziek, een wijntje en een schaal bitterballen voor een topavond!Deze bijdrage wordt je aangeboden door STAGE kitchen & café. Meer over STAGE kitchen & café ontdekken?

STAGE kitchen & café

cafés

Gesloten16:30 - 00:00

Theaterplein 10, Zoetermeer

Bekijk meer:cafés

adv.