Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip! Bij Wokamor krijg je drie dagen lang Valentijnskorting op alle sushi

Aangeboden door Wokamor 13 februari 2020

Een overheerlijk Valentijnsdiner bij kaarslicht, zonder de deur uit te hoeven gaan of lang in de keuken te staan: het kan! Wokamor bezorgt de lekkerste sushi- en wokgerechten namelijk gewoon bij jou thuis. En: op Valentijnsdag en aankomend weekend krijg je 14% korting op alle sushi.

Wokamor opende afgelopen zomer in Winkelcentrum Oosterheem. Op de uitgebreide menukaart staat onder andere veel sushi, maar ook wokgerechten en pokébowls. Alles wordt gemaakt met verse ingrediënten en alle sauzen worden huisgemaakt.

Eén van de sushisets. (Beeld: Wokamor Zoetermeer)
Tamago Nigiri. (Beeld: Wokamor Zoetermeer)
California Maki. (Beeld: Wokamor Zoetermeer)
Beef Kong Bao. (Beeld: Wokamor Zoetermeer)
Seafood Curry. (Beeld: Wokamor Zoetermeer)
Pokébowl Omelette. (Beeld: Wokamor Zoetermeer)
Pokébowl Tonijn. (Beeld: Wokamor Zoetermeer)

Nu 14% korting op sushi

Van Valentijnsdag tot en met 16 februari krijg je 14% korting op alle sushi. Je kunt kiezen uit tientallen hapjes. Voor wie nog niet zo vaak of nooit sushi heeft gegeten is er ook de mogelijkheid om voor een sushiset te kiezen. Supermakkelijk en zo proef je gelijk verschillende gerechtjes. Ze hebben uiteraard ook verschillende soorten vegetarische sushi.

Thuisbezorgen of afhalen

Je kunt je bestelling laten thuisbezorgen: Wokamor bezorgt in bijna heel Zoetermeer. Doe de postcodecheck op hun website om te zien of ze ook al bij jou bezorgen. En anders kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling af te halen.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wokamor. Meer over Wokamor ontdekken?

Wokamor


Gesloten16:00 - 21:00

Westerschelde 280, Zoetermeer

adv.