Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op avontuur zonder te hoeven reizen: in dit nieuwe restaurant waan je je in Azië

Aangeboden door Mr. Xi Asian Bistro 17 augustus 2020

Het is je misschien al opgevallen: Zoetermeer is een Aziatisch restaurant rijker! In het Stadshart opende in juli Mr. Xi Asian Bistro. Een prachtig nieuw restaurant, met als hoofddoel: jou een culinaire reis door Azië laten beleven. Dat kan tijdelijk met korting: tot en met 13 september 2020 profiteer je van een aantrekkelijke zomerdeal.


Mr. Xi Asian Bistro is opgericht door de jonge onderneemster Middy Chan. “Ik wil de mensen gerechten uit alle windstreken van Azië laten ervaren”, vertelt ze. “We zijn dus niet op één land georiënteerd, de gerechten op onze menukaart komen uit heel Azië. Van China, Thailand, Japan tot Vietnam en ga zo maar door.”

Mr. Xi Asian Bistro 05
Beeld: © indebuurt Zoetermeer

Dubbel geluk

De naam van het restaurant is afgeleid van het Chinese begrip Xi, dat double happiness betekent. Dat is dan ook het motto achter het concept van Mr. Xi: jou meenemen op een culinaire reis door Azië en terugkeren met dubbel zoveel geluk.

Shared dining

Volgens Middy is het delen van gerechten in Azië gebruikelijk. Niet gek dus dat het concept van Mr. Xi bestaat uit shared dining. De menukaart bestaat uit ruim 80 verschillende kleine hapjes, die uit alle windstreken van Azië komen.

Mr. Xi Asian Bistro - shared dining
Dineren op z’n Aziatisch: zo ziet dat eruit bij Mr. Xi. (Beeld: © Bousouphoto)

Terras en airco

Nog even geduld en dan heeft Mr. Xi ook een fijn terras. “Ik hoop binnen enkele weken mensen te kunnen verwelkomen op ons terras”, zegt Middy. Bij warm weer is het binnen gelukkig goed toeven, want daar is het dankzij moderne airconditioning lekker koel.

Zomerkorting

Maar omdat het team van Mr. Xi ook in de zomer met open armen voor je klaar staat, krijg je er nu vijf euro korting per persoon (hiervoor moet je wel vooraf reserveren). De korting is geldig van 17 augustus tot en met 13 september 2020.

Om de korting te krijgen (en vanwege de coronamaatregelen) is het wel nodig dat je vooraf reserveert. Dat doe je eenvoudig via de oranje knop hieronder. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mr. Xi Asian Bistro. Meer over Mr. Xi Asian Bistro ontdekken?

Mr. Xi Asian Bistro sushi restaurants

Geopend12:00 - 23:00

Oostwaarts 25, Zoetermeer

Bekijk meer:sushi restaurants

adv.