Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe hotspot: Bij Frites Affairs bestel je deze wel héél verleidelijke snacks

Aangeboden door Frites Affairs 29 juli 2020

Houd jij ook zo van verse, knapperige frites, zeker als die gepaard gaan met verrassende toppings en sauzen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag (29 juli) opende Frites Affairs in het Stadshart van Zoetermeer. Wij kunnen alvast verklappen: jezelf inhouden gaat hier echt niet lukken. En waarom zou je ook, want wat ze hier hebben is gewoon té lekker.

Stel je voor: tijdens of na het winkelen of na een dag hard werken loop je door de stad. Je maag knort, je bent er nog niet helemaal uit wat je gaat eten. Dan kom je langs Frites Affairs. Een verrukkelijke geur van versgebakken frites en mals vlees komt je tegemoet. Je twijfelt even – maar niet lang. Soms mag je toch toegeven aan je verlangens? En als je dat doet, dan kun je er maar beter helemaal voor gaan, toch? Dus hup, naar binnen bij Frites Affairs!

Oer-Hollands

Wat je vooral vindt bij Frites Affairs: friet! Maar geen standaard patatjes of ‘Vlaamse’ of ‘Franse’ friet. Nee, deze goudgele rakkers zijn oer-Hollands. Met de schil er nog omheen, zodat ze extra krokant zijn. Ze worden ook nog eens in het zicht bereid. Zo weet je zeker dat ze kakelvers zijn!

Frites Affairs - loaded frites
De loaded frites met stoofvlees. (Beeld: Frites Affairs)

Loaded frites

Met zo’n basis kan het al bijna niet meer stuk, maar wat Frites Affairs écht de moeite waard maakt, zijn de loaded frites. Je knapperige frites gaan dan gepaard met bijvoorbeeld kipsaté, mals rundstoofvlees of een vegetarische caprese. Daarnaast is er ieder seizoen een special. Je frites kunnen extra verleidelijk worden gemaakt met een aantal verrassende sauzen en mayonaises zoals zeewiermayonaise of mayonaise met ui en kerrie. Kun jij het nog weerstaan?

Frites Affairs - saustap
Bij Frites Affairs kun je kiezen uit verschillende speciale sauzen. (Beeld: Frites Affairs)

Gourmet dogs

Bij de nieuwste aanwinst van Zoetermeer kun je ook gaan voor gourmet hot dogs. Ook hier kun je, naast de klassieke runderdog met mayo, ketchup, augurk en peterselie, rekenen op verrassende en vooral lekkere varianten. Zoals de kip dog, met aioli, radijs, tuinkers en citroenrasp. Ook is er een vegetarische variant: de BBQ knakwortel dog, met barbecuesaus, crème fraîche, gebakken uitjes en koriander.

Frites Affairs - Knakworteldog (vegetarische hotdog)
De vegetarische BBQ-knakwortel dog. (Beeld: Frites Affairs)

IJs en milkshakes

Om de traktatie aan jezelf helemaal compleet te maken, kun je ook nog kiezen voor softijs en milkshakes. De melk hiervoor komt zó van het boerenland. Ook hier liegen de smaken er niet om. Wat dacht je bijvoorbeeld van softijs in de smaak aardbei flirt? Daar zit naast aardbei en aardbeiensaus ook witte chocolade en zelfs een mini-donut bij. Of de choco affaire: ijs met caramel fudge en chocoladesaus met chocoladehoorntje. Nomnomnom.

Frites Affairs Zoetermeer open (2)
Beeld: indebuurt Zoetermeer

Ook afhalen

Neem jij je nieuwe liefde graag mee naar huis? Kan ook! Want bij Frites Affairs pakken ze je bestelling graag voor je in zodat je die makkelijk mee kunt nemen. Love is in the air!

Openingsactie

Ok dan, nog één extra reden om de nieuwste aanwinst van het Stadshart in Zoetermeer te gaan ontdekken. Tot en met 9 augustus 2020 hebben ze namelijk een erg verleidelijke actie. Bij aankoop van een loaded frites of hot dog krijg je een gratis frisdrank naar keuze. Lekkerrrr!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Frites Affairs. Meer over Frites Affairs ontdekken?

Frites Affairs fastfood

Geopend12:00 - 19:00

Promenade 40A, Zoetermeer

Bekijk meer:fastfood

adv.