Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Zoetermeer

Aangeboden door FÏNLEY 8 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Zoetermeer op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Achteraf

Restaurant Achteraf terras
Restaurant Achteraf

Restaurant Achteraf heeft een van de mooiste terrassen van Zoetermeer: pal achter het Wilhelminapark. Maar binnen is het lekker warm en knus: een perfecte plek voor een gezellige zondagmiddag borrel met vrienden of familie. Moet je nog rijden of drink je liever niet: gelukkig staan er genoeg koude alcoholvrije dranken op de kaart. zoals FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitterlemon, Tonic of Ginger Ale? Bestel wat bittergarnituur erbij, klets bij met vrienden en je middag is compleet.

Bella Torino

Bella Torino Zoetermeer
Bella Torino

Bij Bella Torino kun je op zondagmiddag na een wandeling of de film even lekker zitten voor een goede borrel. Dit gezellige Italiaanse restaurant heeft genoeg lekkere hapjes op de kaart die je samen met een drankje kunt bestellen. Op de kaart hebben ze ook FÏNLEY: een alcoholvrije drankje dat een ideaal alternatief is als je maandagochtend weer vroeg op je werk moet verschijnen. Op de kaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Er zit geheid een drankje bij dat je lekker vindt!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

SoSo

Foto: SoSo

In oktober is het vaak te koud om buiten te zitten. Bij SoSo heb je alsnog het gevoel dat je op een tropische plek bent, mede door het kleurrijke interieur met flamingo’s en palmbomen. Hallo zomergevoel op een herfstdag! De menukaart bestaat uit de heerlijkste gerechten die je kunt bestellen als je lekkere trek hebt of voor het avondeten. Gezellig als je saampjes of met familie en vrienden wat wilt afspreken. Bestel er een fris drankje bij en je zondagmiddag kan niet meer stuk.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY’.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.