Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest! Sander van Smaak & Vermaak en zijn team vieren hun vierjarig jubileum met jou

Aangeboden door Smaak en Vermaak 1 oktober 2019

Het is feest bij restaurant Smaak & Vermaak. Niet alleen is de huisstijl compleet veranderd, ook vieren eigenaar Sander Beentjes en zijn team het vierjarig jubileum. En het leuke is: daar profiteren we allemaal van mee.

Sinds 2015 kun je restaurant Smaak & Vermaak vinden in een prachtig monumentaal pand in de Dorpsstraat. Eigenaar Sander Beentjes en zijn team weten elke keer weer de sfeervolle ambiance en creatieve gerechten te combineren, met als doel: een avond heerlijk genieten. Op 1 oktober bestaat Smaak & Vermaak alweer vier jaar dat groots gevierd wordt. Niet alleen is het logo en de huisstijl compleet veranderd, ook is het maandmenu aantrekkelijk geprijsd en kun je een uitgebreid zevengangendiner boeken.

Korting op vier gangen

De verjaardag van Smaak & Vermaak wordt de hele maand oktober gevierd met korting op het viergangendiner. Ben je een echte smulpaap dan kun je het menu uitbreiden met een vijfde en zelfs een zesde gang. Vanaf woensdag 2 oktober gaat het nieuwe maandmenu in waarbij gekookt wordt met seizoensproducten. Op de menukaart staan onder meer zeebaars en varkenswang die op een creatieve en passievolle manier bereid zijn. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen. Wist je trouwens dat veel producten van leveranciers uit de Dorpsstraat komen? De chocolade, kaas en vis bijvoorbeeld komen allemaal van een lokale ondernemer. Normaal gesproken betaal je 40 euro per persoon maar in de maand oktober betaal je maar 34 euro voor het viergangendiner. Wacht niet te lang met reserveren.

Jubileumdiner

Bij een vierjarig bestaan hoort natuurlijk een speciaal jubileumdiner. Op zaterdag 12 oktober en 2 november word je de hele avond in de watten gelegd door het team van Smaak & Vermaak want dan serveren ze een uitgebreid zevengangendiner. Bij binnenkomst krijg je een glas bubbels en daarna start je met een broodje en een amuse om er lekker in te komen. Vervolgens krijg je gedurende de avond een selectie van zeven favoriete gerechten van de afgelopen vier jaar. Dat wordt een culinaire topavond! Wacht ook hier niet te lang met reserveren want het zit echt zo vol!

Smaak & Vermaak

Gezondheid en passie

Eigenaar Sander Beentjes is hartstikke trots op zijn zaak en team. “Vanaf mijn 14e ben ik begonnen in de spoelkeuken bij restaurant De Drie Hooibargen en daarna heb ik bij andere zaken ervaring opgedaan. Werken in de horeca is fantastisch en past perfect bij mij. Het enige wat mij af en toe in de weg staat, is mijn gezondheid. Net als mijn zus, en maar drie andere personen in Nederland, heb ik last van een extreem hoog cholesterol. Mijn zus Evelien en ik staan onder strenge controle en we zijn onlangs naar Amerika gegaan voor nieuwe behandelingen. We hebben een goede arts in het Erasmus MC en positieve vooruitzichten. Helaas hebben we ook andere tijden gekend en is het bijzonder dat we er allebei nog zijn. Door mijn ziekte is mijn passie en enthousiasme voor mijn zaak nóg groter. Ik werk keihard en ik wil mijn gasten een mooie avond bezorgen. En daarnaast: ik heb een fantastisch team om me heen. Zonder hun geen Smaak & Vermaak.”

Kookworkshops en meer

Naast een avondje uit eten in het restaurant biedt Smaak & Vermaak ook mogelijkheden tot private dining, walking dinner, trouwerijen, catering en kookworkshops. Hierdoor kan het soms voorkomen dat het restaurant een avond gesloten is. Wil je reserveren, dan is het handig om van tevoren de agenda te bekijken of het restaurant open is en of er een tafel vrij is.

Wil je reserveren voor de maand oktober of voor één van de jubileumdiners? Gebruik hieronder de link om dat te doen. Smaak & Vermaak is geopend van woensdag tot en met zondag.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Smaak en Vermaak. Meer over Smaak en Vermaak ontdekken?

Smaak en Vermaak restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 35, Zoetermeer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.