Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwtje! Deze Zoetermeerse restaurants bezorgen nu ook bij je thuis

Aangeboden door Thuisbezorgd.nl 19 november 2020

De horeca is dicht, maar we hoeven de Zoetermeerse restaurants niet te missen! Op Thuisbezorgd.nl vind je megaveel opties, van pizza tot pokébowl. Deze drie restaurants zijn onlangs zijn begonnen met bezorgen via het platform.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Toko Mahkota

Beeld: Toko Mahkota
Beeld: Toko Mahkota
Beeld: Toko Mahkota

Toko Mahkota, aan de Piet Heinstraat in Zoetermeer, is een Indonesisch restaurant. Lekker en vooral verslavend: er zijn zó veel gerechten om uit te kiezen, dat je het liefst heel je tafel volzet. Dat is volgens eigenaresse Gigi dan ook precies wat de meeste mensen doen. “Je kiest hier niet zo snel één gerecht, vertelt ze. Vaak combineren mensen verschillende grotere en kleinere gerechten met elkaar.” Dat betekent niet dat je keuzestress hoeft te hebben, want je kunt ook kiezen voor een complete schotel. Zo ben je in een klik klaar!

Bezorgen via Thuisbezorgd.nl is ideaal voor Gigi. “Ik hoef daardoor geen eigen bezorger in dienst te nemen. Wij kunnen ons focussen op het belangrijkste is: lekkere Indonesische gerechten bereiden!” Goed om te weten: Toko Mahkota is op dinsdagen gesloten. Op alle andere dagen van de week kan thuisbezorgen tussen 17.00 en 19.30 uur. Bestellen doe je hier

Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam gerecht 1
Beeld: © Bonjour Vietnam

Thuis het gevoel krijgen alsof je door Hanoi of Ho Chi Minhstad loopt? Dat kan met het authentieke Vietnamese streetfood van Bonjour Vietnam in het Stadshart.

Het restaurant werd vijf jaar geleden opgericht door Jilly en Quang. “Wij bereiden onze gerechten volgens originele Vietnamese recepten”, vertelt Jilly. “Goi cuon bijvoorbeeld, ook wel Vietnamese summer rolls genoemd. Ze zijn gemaakt van verse groenten, koriander en munt gewikkeld in een rijstvel.” Jilly tipt daarnaast ook de grillgerechten. “Daarvoor gebruiken wij een lavagrill, iets wat je in restaurants niet meer ziet. Daardoor krijgen de grillgerechten een rookachtige barbecuesmaak, voor dat echte straatgevoel.”

Deze en andere Vietnamese gerechten kun je nu dus ook laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Dit kan van dinsdag t/m zondag, tussen 17.00 en 21.00 uur. 

Mr. Xi Asian Bistro

Mr. Xi Asian Bistro - Middy met tas voor bestellingen
Mr Xi Asian Bistro-eigenaresse Middy Chan met een bezorgtas. (Beeld © Mr. Xi Asian Bistro)

Eén van de drie zaken die we tippen is Mr. Xi Asian Bistro. Op de menukaart staan gerechten uit heel Azië: van China tot Maleisië. Eigenaresse Middy Chan tipt een paar gerechten die je zéker moet proberen. “Onze lamskoteletten zijn erg goed! Wij marineren ze met onze huisgemaakte saus en grillen ze op een teppanyakiplaat. Ook hebben we sushiboxen samengesteld, speciaal om thuis te laten bezorgen. Die zijn erg populair. Ook onze bentoboxen, waarbij je verschillende gerechtjes in één box krijgt, doen het goed. Die kiezen mensen vaker als lunch.”

Bestellen via Thuisbezorgd.nl doe je hier, bezorgen kan iedere dag van de week tussen 17.00 en 21.30 uur. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuisbezorgd.nl. Meer over Thuisbezorgd.nl ontdekken?

Thuisbezorgd.nl

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.