Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x gezellige koffieadresjes in de omgeving van Zoetermeer om naar toe te fietsen

Door Marijke Helsloot 5 augustus 2020

Het is volop zomer dus tijd om op je e-bike of sportfiets te stappen om de omgeving te verkennen. Natuurlijk moet er onderweg even gepauzeerd worden dus hoe fijn is het als je voor een kop koffie bij een leuk tentje kunt gaan zitten. In de omgeving van Zoetermeer zijn genoeg dorpen met gezellige horeca. We hebben een selectie koffiezaken op een rij gezet waar we zelf ook fan van zijn. Dus hop, die fiets op en trappen maar.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Yume Koffie- en Theehuis, Boskoop

Guido van Yume Koffie- en Theehuis in Boskoop, onderdeel van PlantenTuin Esveld, maakt de lekkerste koffietjes voor zijn gasten, zoals deze frappuccino. Bij Yume is een fijn terras waar je heerlijk buiten kunt zitten in het groen, maar binnen is er ook genoeg plek. Bestel bij je koffie of thee huisgemaakte kokostaart of een brownie met extra veel chocolade. Mmm!

Café du Midi, Delfsgauw

Tussen het Balijbos en het Delftsehout is het dorp Delfgauw met een superleuk adresje waar je buiten kunt zitten. Café du Midi is te vinden op buitenplaats de Uylenburg, midden in de polders van het Biesland in de Randstad. Bestel bij de thee of koffie huisgemaakte appel- of perentaart terwijl je naar de geitjes kijkt die daar rondlopen.

Theeroos, Bleiswijk

In de Dorpsstraat in Bleiswijk is koffie- en lunchadres de Theeroos te vinden. De ideale plek om even uit te puffen na een paar kilometer trappen vanuit Zoetermeer. De Theeroos is een bekend adres voor een goed verzorgde high tea maar voor een kop koffie met taart kun je hier ook goed terecht. bestel een verfrissende kop verse munt thee en een scone met clotted cream met jam. Jum!

Broer en Zus Waddinxveen

Een half puntje appeltaart met vanilleijs en slagroom gaat er altijd wel in na een paar kilometer fietsen. Broer en Zus vind je in winkelgebied het Gouweplein in Waddinxveen. Helemaal niet ver van Zoetermeer vandaag en de route gaat door groen gebied.

Theetuin bij Rina, Berkel en Rodenrijs

De sfeervolle Theetuin Bij Rina is te vinden aan de Zuidersingel in Berkel en Rodenrijs, op de rand van de Ackerdijkseplassen dat deel uit maakt van natuurmonument de Groenzoom. In een prachtig uitgestrekte tuin met veel fleurige bloemen staat een opvallend rood theehuis waar je in een rustige omgeving kan genieten van zelfgemaakte taart, verse koffie en geurende thee.

Lees ook:

Picknick Zoetermeer

Buiten genieten: 6 x zaken waar je een volle picknickmand kunt bestellen

De coronamaatregelen in Zoetermeer zijn ietsje versoepeld: in plaats van ‘blijf zoveel mogelijk thui...

5 x mooie wandelroutes in Zoetermeer

Wist jij dat je in en rondom Zoetermeer prachtig kunt wandelen? We hebben zoveel mooie parken, natuu...
Terrastuin Zoetermeer

7 x Zoetermeerse café’s en restaurants met een zonnige terrastuin

Wisten jullie dat Zoetermeer heel wat verborgen plekjes heeft om te ontdekken? Zo hebben een aantal ...
Restaurant Lodge at the Lake Zoetermeer

Ultiem vakantiegevoel: 8 x terrassen aan het water in Zoetermeer

Waar kun je beter verkoeling zoeken dan op een lekker terras aan of  bij het water? Gelukkig heeft Z...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.