Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x Wat je mist als je nog nooit bij Pavarotti Zoetermeer bent geweest

Aangeboden door Pavarotti 6 september 2019

Zin in een break tijdens het shoppen? Een lunch op z’n Italiaans? Avondje uit eten? Bij Italiaans restaurant Pavarotti zit je goed! Lees hier waarom een bezoekje aan Pavarotti een must is, en dat komt niet alleen door de scherpe prijzen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Écht Italiaans

Beeld: Pavarotti

Pavarotti klinkt niet alleen Italiaans. Ze zijn het ook. Ze zijn de Italianen van de passie voor lekker eten. De Italianen van de verse ingrediënten. De Italianen van de gemoedelijkheid. Kortom, het zijn de Italianen van la dolce vita. Zo Italiaans heb je het nog nooit gegeten. (En gedronken)

Altijd gezellig: de wijnbar

Beeld: Pavarotti

Je mag meteen aan tafel. Maar het hoeft niet. En je mag na het dessert weer weg, maar ook dat hoeft niet. Of je komt gewoon alleen maar borrelen! Want Pavarotti heeft de Wijnbar. Waar je 18 (achttien!) verschillende soorten wijn per glas kunt bestellen. Ja, óók die ene bijzondere van de vakantie in Umbrië. En ook aperitivo’s. En ook gins. Een bite erbij, zoals crostini’s, Italiaanse ham, worst of kaas?

MMM.. Menukaart

Wil je nú al kiezen wat je straks wil komen eten (of drinken) bij Pavarotti? Check alvast de menukaart. Er is altijd iets waar je van houdt. Meestal te veel om op te noemen zelfs. En als echte Italianen zijn we makkelijk en gastvrij. Wil je een gerecht toch net even anders dan de chefkok het heeft bedacht? Geen enkel punt. Jij bent de gast.

Beeld: Pavarotti

Shoppen en eten? Gaat prima samen

Valt je iets op bij Pavarotti? De styling bijvoorbeeld? Goed gezien. Partner van Pavarotti is Rivièra Maison. Interieurmerk met een eigen handtekening. Meubels met een eigen identiteit. Accessoires met een eigen twist. En zoals ook de collectie van Rivièra Maison regelmatig wisselt, zo verandert ook Pavarotti mee.

Wat extra leuk is aan de samenwerking is niet alleen dat de styling van de winkel er gaaf uit ziet. Nee, je kunt alle items ook kopen. Dus, valt je oog op een prachtige accessoire terwijl je een hap van je pizza neemt? Meenemen!

 

Reserveren = niet nodig

Italianen zijn gastvrij. Loop bij een Italiaan binnen en je kunt blijven eten. Ook bij Pavarotti. Aan reserveren doen ze niet. Omdat er altijd wel een tafeltje vrij is. En anders wacht je even in de wijnbar. Glas Valpolicella, kopje ristretto of een flesje mineraalwater? Als de buzzer gaat, is er plaats in het restaurant.

Kom je met 10 of meer personen? Dan vinden ze het wél fijn als je je komst aankondigt. Je kunt dan reserveren tot 17.00 uur. Dit doe je door te bellen naar: 079 820 0372

Buon appetito!


Meer over Pavarotti ontdekken?

Pavarotti restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Stadhuisplein 7, Zoetermeer

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.