Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! De leukste bruidsbeurs van Zoetermeer komt er weer aan

Aangeboden door 2B-Home Event Centre 10 januari 2020

De bruidsbeurs die een echte bruiloft nabootst. Dat is pas inspiratie opdoen voor jullie eigen bruiloft. Kom daarom 19 januari naar de bruidsbeurs van 2B-Home in Zoetermeer.

Trouwen doe je (als het goed is) maar één keer. Daarom zorgen ze er bij 2B-Home voor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw droombruiloft. Ze zijn na zoveel jaren als trouwlocatie, expert te noemen op het gebied van bruiloftsorganisatie en daarom helpen ze je graag. Op The Perfect Wedding halen ze een gemiddelde score van 9.9!

Video: JB Filmproducties

Zó gaat jouw mooiste dag eruit zien

De 2B-Married bruidsbeurs in Zoetermeer staat geheel in het teken van trouwen, trouwen en nog eens trouwen! Om 12.30 uur wordt er een echte bruiloft nagebootst. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe jouw mooiste dag er uit kan zien. Om 13.00 uur gaat er een geweldige bruidsshow van start waarbij bruidsboetiek Lovely Weddings de mooiste jurken showt.

Fotografen, trouwvervoer en méér

Daarnaast zijn er natuurlijk ook tal van standhouders die willen helpen om de juiste invulling te geven aan jouw perfecte trouwdag. Deze editie staat er weer een mooie mix van fotografen, sieraden, trouwvervoer, muziek, mode en visagie. Toegang is gratis, er is dus absoluut geen reden om niet te komen! 

Beeld: 2B-home
2B-Home
2B-Home

De 2B-Married Bruidsbeurs is op zondag 19 januari van 11.00 uur tot 16.00 uur.  Het programma is goed gevuld en bezoekers kunnen de locatie kosteloos verkennen. Informatie over deze bruidsbeurs staat ook op de website van 2B-Home:
www.2b-home.nl


Meer over 2B-Home Event Centre ontdekken?

2B-Home Event Centre vrijetijd en uitgaan

Geopend07:00 - 02:00

Dr. J. W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.