Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

VIDEO: zo ziet de drive in bioscoop eruit

Door Marijke Helsloot 14 september 2019

Vrijdagavond is de drive in bioscoop in Zoetermeer neergestreken. Uiteraard gingen we een kijkje nemen om te zien hoe iedereen in zijn of haar auto zat te bibberen en gillen tijdens de horrorfilm Friday the 13th. De mooiste cabrio’s, oldtimers, bakken popcorn en bekers cola zagen we voorbij komen. Vanavond heb je de laatste kans ook met je auto aan te sluiten: dan draait Mama Mia. Superleuk!

Via een speciale frequentie op je autoradio heb je de filmgeluiden in je eigen auto waardoor je nog meer in de film zit. Zoetermeerders en bezoekers van buiten de stad parkeerden vrijdagavond hun auto’s op het parkeerterrein van Silverdome voor een avondje film kijken. Vanuit je auto een compleet andere belevenis want het scherm is heel groot waardoor je goed het verhaal kunt volgen. Sommigen doken af en toe naar beneden want tijdens de horrorfilm Friday the 13th werd het af en toe wel heel spannend.

Mama Mia

In de pauze kon je even naar de wc, popcorn halen en bekers frisdrank. Maar de meesten hadden hun eigen zakken chips, M&M’s en drankjes van huis meegenomen. Zaterdagavond 14 september start rond 20.00 uur de feel good film Mama Mia. Ga erheen als je zin hebt in een leuke avond uit en zing keihard mee met de nummers van ABBA. Een ticket kost 25 euro per auto. Koop je kaarten hier.

Bekijk hier de beelden van de drive in bioscoop in Zoetermeer.

adv.