Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: ’s avonds naar Diergaarde Blijdorp (voor maar een tientje!)

Door Marijke Helsloot 22 juli 2019

We hebben nou eenmaal geen dierentuin in Zoetermeer dus we moeten ons vertrouwde stadje verlaten om olifanten, nijlpaarden en giraffen te zien. Gelukkig is Diergaarde Blijdorp lekker dichtbij en ben je er vanuit Zoetermeer binnen een half uur. Onze collega’s in Rotterdam spotten deze leuke aanbieding, de ZOOmeravonden, die we graag met je delen.

Zomervakantietip: de ZOOmeravonden in Diergaarde Blijdorp. Op donderdag 8 en vrijdag 9 augustus en op vrijdag 6 september is de dierentuin speciaal voor jou tot 22.00 uur open.

Bijzondere plekken nu open

Ook al ben je al ontelbaar veel keren in Blijdorp geweest, ’s avonds is het compleet anders. Want hoe tof is het bijvoorbeeld om de zon onder te zien gaan op de Afrikaanse savanne?! Maar de bijzondere openingstijden zijn niet de enige reden om naar de ZOOmeravonden de gaan. Zo mag je die dagen op plekken komen die normaal voor het publiek gesloten blijven. En: een kaartje kost maar €10,- in plaats van €24,50. Dat is 60% korting!

Koop nu je kaartjes via deze link. De ZOOmeravondentickets zijn alleen geldig op 8 en 9 augustus en 6 september, tussen 15.00 en 22.00 uur.

Lees ook:

Durfallen opgelet: deze gigantische stormbaan komt terug naar Zoetermeer

Je gelooft het bijna niet, maar de grootste stormbaan van Zuid-Holland komt terug naar Zoetermeer. D...
Zondag in 't Park Zoetermeer

Leuk! Er komt een extra Zondag in ’t Park

De Zoetermeerse zomer is niet compleet zonder Zondag in 't Park. Sinds vorig jaar staat het festival...

adv.