Uittip: deze paasbrunch in Zoetermeer is een echte belevenis

Aangeboden door Clooney 13 april 2019

Grote kans dat jij met Pasen met de hele familie gaat ontbijten of brunchen. Heb je geen zin om dit jaar zelf in de weer te gaan met eieren, croissantjes én de afwas? Dan hebben wij een goede tip voor je.

Bij Clooney Zoetermeer weten ze wel hoe ze je in de watten moeten leggen. Want, wat een feestje maken ze van Pasen. En dan hebben we het niet alleen over het eten!

Paasontbijt

Je bent natuurlijk erg benieuwd wat je op je bordje krijgt. Nou mensen, jullie krijgen behoorlijk veel. We hebben het over één koffie of thee naar keuze, één verse jus d’orange, vleeswaren, kaas, gerookte zalm, roerei met spek, broodassortiment, paasstol, yoghurt met vers fruit, confituren, hard gekookt ei en chocolade paaseitjes. En, dat voor maar €14,50 voor volwassenen en € 10,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Klinkt top toch?

Nieuw bij Clooney: paasbrunch

Na het grote jaarlijkse succes van het paasontbijt van Clooney kon de brunch natuurlijk niet uitblijven. Daarom is dit jaar voor het eerst, en dit willen jullie niet missen, de eerste paasbrunch bij Clooney. Wat kun je verwachten? Drie rondes heerlijke paashapjes en een lekker glaasje Prosecco (evt. non alcoholisch). Je krijgt  een aspergesoepje, mini sandwiches: carpaccio, eiersalade, crostini met zalm en kwarteitje, mini tosti ham/kaas, twee bitterballen op kaiserbroodje met grove mosterd, mini groenten quiche, advocaatje met slagroom en chocolade snippers, mini paas-cupcake en natuurlijk chocolade paaseitjes. De paasbrunch kost € 23.50 per persoon.

Verrassing van de paashaas

Laat je familie, geliefden en kinderen door Clooney verwennen met een uitgebreid paasontbijt of heerlijke paasbrunch. Zijn de kids lastige eters? Geen probleem. Bij Clooney staat een aangepast kindermenu klaar en de kleinste gasten ontvangen óók nog een verrassing van de paashaas.

Reserveren

Dit klinkt toch als de lekkerste (en makkelijkste) Pasen ooit? Reserveer snel voor via 079-8882488 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wil je liever een diner? Dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Clooney hanteert tijdens de paasdagen gewoon haar à la carte menu.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Clooney. Meer over Clooney ontdekken?

Clooney cafés

Nu open08:30 - 05:00

Stadhuisplein 19-20, Zoetermeer

Bekijk meer:cafés

adv.