Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tippie: wandel van restaurant naar restaurant en eet en drink mee

Door Marijke Helsloot 21 augustus 2019

Leuk! De jaarlijkse WijnSpijs Wandeling in Zoetermeer staat weer gepland. Op zondag 8 september zetten zes Zoetermeerse restaurants hun deuren open voor Zoetermeerse foodies die trek hebben in lekker eten met een goed glas wijn en al wandelend van de ene culinaire hotspot naar de andere gaan.

Op zondag 8 september kun je met een gevulde maag van restaurant naar restaurant wandelen en op alle zes de locaties iets eten met een bijpassend glas wijn. Naast dat het leuk is om in één dag kennis te maken met de culinaire keukens van deze Zoetermeerse restaurants, heb je ook eindelijk de tijd om gezellig bij te kletsen met vrienden, je partner of familie.

App

De deelnemende restaurants zijn Class by Jofel, Heeren van Soetermeer, 1892 Eten en Drinken, De Sniep, Restaurant Achteraf en Smaak & Vermaak. Behalve restaurant De Snipe kun je alle restaurants in de Dorpsstraat vinden. Dus plan welke route je gaat afleggen, de volgorde maakt niet uit. Mocht je de weg niet meer weten, dan kun je de handige WijnSpijs app gebruiken.

Maak kennis met deze zes leuke restaurants in Zoetermeer. De WijnSpijs Wandeling vindt plaats op zondag 6 september van 12.00 tot 17.00 uur. Een kaartje kost 64 euro per persoon. Inbegrepen zijn 6 maaltijden, 6 bijpassende glazen wijn en een boel gezelligheid.

Koop hier je kaarten.

Lees ook:

Tip: heel Zoetermeer kan naar dit gratis festival

Dans op het strand, ontsnap uit een ME-bus, leer speechen als Obama, schud je heupen los op de muzie...

Johan’s favorieten: van zijn beste kapper tot de beste voetbalclub, festival, kroeg en méér

Johan Rensen is 27 jaar en woont al bijna de helft van zijn leven in onze mooie stad. Elke week vrag...
Drive-in Bioscoop Zoetermeer

De Drive-in Bioscoop is weer in Zoetermeer (en de kaartverkoop is gestart)

Oooh, dit is leuk! In september kun je weer een filmpje pakken in de buitenlucht want de Drive-in Bi...

Meer over

Doen Getipt

adv.