Tip voor een onvergetelijke avond: kom naar de dinnershow van Hudson!

Aangeboden door Hudson Bar & Kitchen 12 april 2019

Heb je altijd al een keer naar een dinnershow gewild? Pak dan nu je kans. De leukste dinnershow van het jaar is namelijk bij jou om de hoek. Dansen, zingen, de beste muziek en het lekkerste eten. Je maakt het mee op donderdag 18 april bij Hudson Bar & Kitchen. 

Trek die dansschoenen maar uit de kast want dit wordt geen ‘gewoon’ etentje. Beter gezegd: het dak gaat er af bij de dinnershow van Hudson. Hoe weten we dat? Omdat mensen nog steeds praten over de supergave editie van vorig jaar. Benieuwd hoe dat er aan toe ging? Bekijk dan de video onder dit artikel.

Sharing dinner

Wat kun je verwachten? Nou, een heleboel. Niemand minder dan Jasper Taconis en Nicky van der Kuyp komen optreden terwijl het driegangen diner wordt uitgeserveerd. En, reken er maar op dat je de lekkerste gerechten krijgt van Hudson. Van garlic gamba’s tot truffelburgers: er is voor ieder wat wils!

Snel zijn

Klein probleempje: wij zijn niet de enige die weten dat de dinnershow van Hudson een must-see-experience is. Gelukkig zijn er nog een paar tafeltjes vrij. Wees zeker van je plekje en reserveer snel via deze link!

🍴 SAVE THE DATE // HUDSON DINNERSHOW 🎤Op donderdag 18 APRIL is het weer tijd voor dé @Hudson Dinnershow bij ons in Zoetermeer! Dit feest vindt plaats op de avond voor Goede Vrijdag dus je kan lekker uitslapen dus blok die avond als je zin hebt in a Hudson Party! 🎉

Posted by Hudson Zoetermeer on Wednesday, March 6, 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hudson Bar & Kitchen. Meer over Hudson Bar & Kitchen ontdekken?

Hudson Bar & Kitchen restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Hugo de Grootlaan 2, Zoetermeer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.