Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: vier je babyshower of gender reveal party bij 2B-Home!

Aangeboden door 2B-Home Event Centre 14 april 2019

Organiseer jij binnenkort een babyshower, gender reveal party of kraamfeest? Dan kun je in alle gevallen terecht bij de supermooie locatie van 2B-Home in Zoetermeer. Zie hier drie manieren om jouw perfecte feestje te vieren bij 2B-Home.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Babyshower

Beeld ter illustratie. Pixabay

Bij 2B-Home in Zoetermeer weten ze hoe ze de zwangere in een feestelijk zonnetje moeten zetten! Oorspronkelijk werd de babyshower georganiseerd om de aanstaande ouders in financieel moeilijke tijden te verwennen met praktische spullen ter voorbereiding op het ouderschap. Vandaag de dag wordt een babyshower georganiseerd om de zwangere in het zonnetje te zetten en haar te overspoelen met cadeaus voor de baby.

Bij 2B-Home kun je gebruik maken van een grote, mooie gedecoreerde zaal zodat je alle ruimte hebt voor de cadeautjes, de spelletjes en natuurlijk de gasten. Weet je nog niet precies hoe je het wilt aanpakken? Bij 2B-Home denken ze graag met je mee!

Gender Reveal Party

Beeld ter Illustratie. Pixabay

Een andere traditie die vanuit Amerika is overgekomen is de Gender Reveal Party, een feestje dat helemaal in het teken staat van de geslachtsonthulling van het ongeboren kindje! Hoe dit in zijn werk gaat?

De echoscopist(e) schrijft dan het geslacht op en doet dit in een enveloppe. Jullie geven aan 2B-Home de wensen voor het feest door en natuurlijk hoe jullie het geslacht van de aanstaande baby bekend willen maken (met de ballonnen, de taart of misschien wel aan de hand van de confetti?).

Verder hoeven jullie alleen maar te genieten, 2B-Home regelt de rest!

Kraamfeest

Beeld ter illustratie. Pixabay

Zijn jullie nu al bijna uitgerekend of zijn bovenstaande feestjes niet helemaal jullie ding? Dan is een kraamfeest ook een leuke optie! De perfecte gelegenheid om jullie pasgeboren kindje aan jullie familie, vrienden en/of collega’s te laten zien. Uiteraard in een sfeervolle setting en geheel naar jullie wensen!

Hoera, een baby! Bij 2B-Home vier je dat feest

2b-Home Zoetermeer

2B-Home Event Centre ontlast graag al haar gasten, zowel zakelijk als particulier. Al begint het bij ons bij een babyfeest altijd wel extra te kriebelen… Met gezellig gedecoreerde zalen, heerlijke hapjes en sfeervol gedekte tafels feesten we stiekem graag een beetje mee!

Meer informatie over de babyshower-, kraamfeest- en gender revealarrangementen zijn te vinden op www.2b-home.nl of op te vragen via 079-316 00 66.

Lees ook:

Gaaf! Bij 2B-Home bootsen ze een bruiloft na voor bruidsparen

Trouwen? Dan ben je vast volop inspiratie aan het opdoen voor jullie bruiloft! Alleen wat is het las...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door 2B-Home Event Centre. Meer over 2B-Home Event Centre ontdekken?

2B-Home Event Centre vrijetijd en uitgaan

Gesloten07:00 - 02:00

Dr. J. W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.